U Zvezdi su bili lepi dani, kojih se rado setim: Donald posetio crveno-bele i pružio podršku pred odlučujuće bitke u sezoni

26.04.2022

10:00

0

Čuveni kapiten je najavio dolazak i na meč sa Čukaričkim

U Zvezdi su bili lepi dani, kojih se rado setim: Donald posetio crveno-bele i pružio podršku pred odlučujuće bitke u sezoni
Mičel Donald - Copyright MN Press

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde, Mičel Donald, posetio je ekipu prilikom priprema za najvažnije mečeve u sezoni.

Pulenima Dejana Stankovića predstoji meč sa Čukaričkim, koji predstavlja jedan od neugodnijih rivala u šampionskoj trci.

- Došao sam da podržim Zvezdu pred najvažnije izazove u sezoni. Ekipu čeka pet finala, imamo dva boda više od prvog pratioca na tabeli, tako da je sve u našim rukama. Vidim da je atmosfera u ekipi odlična i to me posebno raduje, a jedva čekam utakmicu protiv Čukaričkog, s obzirom na to da ću biti na stadionu i pružiti timu maksimalnu podršku kako bi ostvarili novu pobedu. Nadam se da će navijači doći u što većem broju u sredu, momcima je potrebna podrška, a zaslužili su je - kazao je Donald, prenosi sajt kluba.

Vezista je crveno-beli dres nosio od avgusta 2015. do avgusta 2018. i za to vreme zaslužio da ponese kapitensku traku. 

- Klub radi odlično, primetno je da se iz sezone u sezonu sve više podiže lestvica, a ja sam i po odlasku rekao da ću nastaviti da kao navijač budem uz Crvenu zvezdu. Još uvek ima tu fudbalera koji su igrali sa mnom, što je dokaz da klub radi sjajno. Tu je Borjan, Rodić, Gobeljić, Srnić, Kanga, Katai, Ben, Pavkov... Poznajem i Popovića, bili smo oko mesec dana u klubu zajedno, sećam se i malog Erakovića, bio je na pripremama sa nama, sada je izrastao u fantastičnog igrača. Takođe i Nikolić je često trenirao sa nama kao jedan od najvećih talenata iz škole, golman Gordić. Naravno i Milijaš, legenda kluba, sada je u stručnom štabu. Lepi dani kojih se uvek rado setim - podvukao je Donald.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike