Mesecima su krili Maradoninu smrt od njega: Biljardov brat otkrio kako je čuveni selektor "gaučosa" saznao tužnu vest

20.04.2022

10:40

0

Autor: 24sedam

Bio je lošeg zdravlja kada je Maradona umro

Mesecima su krili Maradoninu smrt od njega: Biljardov brat otkrio kako je čuveni selektor "gaučosa" saznao tužnu vest
Copyright Profimedia

Bivši selektor Argentine Karlos Biljardo saznao je za smrt Dijega Armanda Maradone, iako su članovi njegove porodice i blisko okruženje čuvali ovu informaciju daleko od njega.

Čuveni "Doktor" , koji je Argentinu vodio do titule na Mundijalu u Meksiku 1986. godine zajedno sa svojim miljenikom, već godinama je krhkog zdravlja usled lečenja od Hakim-Adams sindroma. On se nalazi se pod budnim okom lekara i medicinskog osoblja u svojoj kući, a vezu sa svetom održava preko brata Horhea.

Upravo je brat bio taj koji je u novembru 2020. godine odlučio da mu ne saopštava tužnu vest o smrti Maradone i stoga mu je isključio sve informativne kanale na kablovskoj televiziji. Ipak, kako sam Hohre kaže doktori su Biljardu rekli istinu: 

- Lekari su mu rekli da je preminuo od srčanog udara i njegova reakcija je bila kao da je očekivao tu vest. Video je Dijegove zastave na svim stadionima i stalno je postavljao pitanja o tome. Bio je utučen kada je čuo istinu - rekao je Horhe Biljardo za jedan argentinski radio.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike