Zvezdin "monstrum" Eraković hteo pobedu u derbiju! Želja je sada titula

17.04.2022

09:19

0

Autor: 24sedam

Mladi defanzivac oduševio trenera Dejana Stankovića u duelu s Partizanom

Zvezdin "monstrum" Eraković hteo pobedu u derbiju! Želja je sada titula
20220416npGomes5 - Copyright MN Press

Nepodeljena su mišljenja da je jedan od najboljih aktera 167. večitog derbija bio mladi štoper Crvene zvezde Strahinja Eraković.

Bio je toliko dobar da je trener Dejan Stanković njegovu partiju nazvao "monstruoznom". Stoga bi logično bilo da momak od 21 godinu malo i "poleti".

Ali, Strahinja je izgleda drugog kova. Ima nešto posebno u njemu. Zato je njegova prva izjava zapravo žal za pobedom nad Partizanom.

- Želeli smo da pobedimo, nismo kalkulisali, ali to je fudbal i ne bude uvek sve kako se zamisli. Bila je tvrda i fizički zahtevna utakmica, uz mnoštvo duela, ali to je ono što derbiji nose sa sobom. Odigrao sam ih mnogo u karijeri, znam kako da se postavim u takvim mečevima i sve više stičem iskustvo, pogotovo uz Dragovića. Komunikacija nam je fantastična, to je ključ - počeo je Eraković izlaganje za klupski sajt, pa nastavio:

 
- Prijaju reči hvale. Mnogo se trudim i radim kako bih bio što bolji fudbaler. Nastaviću u tom duhu, ali važna stvar i mog napretka je to što timski funkcionišemo odlično. Prija mi što znam da imam podršku i trenera i saigrača. To mi uliva ogromno samopouzdanje.

Do kraja Superlige ostalo je još šest kola i svak utakmica će biti najvažnija u sezoni.
 
- Svesni smo bili i pre derbija da koji god ishod da bude - ništa još nije rešeno. Dobra stvar je što je sve u našim rukama i ako budemo pravi u preostalim mečevima - osvojićemo titulu. Želimo to, postavili smo jasan cilj i borićemo se da ga i ostvarimo - zaključio je mladi Zvezdin as.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike