Katai je čovek odluke, koji delijama može da donese radost, ali derbi neće odlučiti šampiona

15.04.2022

07:08

0

Dragović otkrio i ko je njegova najvernija podrška

Katai je čovek odluke, koji delijama može da donese radost, ali derbi neće odlučiti šampiona
Aleksandar Dragović - Copyright MN Press

Tek je okončan ligaški deo Superlige, a već nas očekuje start plej-ofa i plej-auta, te ćemo u prvom kolu gledati večiti derbi.

Vodeća Crvena zvezda će u subotu, od 18 sati, na stadionu Rajko Mitić, dočekati Partizan, koji zaostaje za samo dva boda, te ovaj meč može mnogo toga da odluči.

Zvezdin stameni i pouzdani defanzivac, Aleksandar Dragović, pak smatra da ova utakmica neće odlučiti šampiona.

- Želeo bih da ponovimo partiju iz prethodnog derbija i budemo na visokom nivou. Spremamo se veoma naporno za naredni duel kako bismo ispunili očekivanja naših navijača koji su nam velika podrška. Čovek odluke može da bude ponovo Katai, ali imamo u timu mnogo kvalitetnih fudbalera koji mogu da odluče pitanje pobednika – kazao je Aleksandar Dragović i dodao:

- Očekuje nas još sedam utakmica do kraja šampionata i moramo u svakoj da budemo na svom nivou kako bismo osvojili trofej. Ne obaziremo se na tabelu i pobednik derbija neće odlučiti pitanje osvajača titule, jer posle toga imamo još dosta izazova. Činjenica da igramo na našem stadionu pred najboljim navijačima može da nam bude samo dodatan motiv - prenosi Sportski žurnal.

Reprezentativac Austrije nije krio da voli da igra na Marakani, ali je naveo i da igranje pred delijama nosi određenu vrstu odgovornosti.

- Pred punom Marakanom je najlepše i najteže igrati. Adrenalin koji vam donosi pesma sa tribina je neverovatan i daje ti dodatnu snagu, a sa druge strane moraš da opravdaš očekivanja publike. Svakako da je bolje da igramo u našoj kući nego da gostujemo.

Iako smatra da ova utakmica neće odlučiti šampiona, Dragović priželjkuje gol i pobedu.

- Naravno da bih voleo da postignem gol u utakmici kakva je derbi, ali nije bitno ko je strelac. Važno je da odigramo na visokom nivou i donesemo radost našim navijačima – kazao je Aleksandar Dragović i na kraju dodao:

- Deda gleda svaku utakmicu Zvezde, tako da očekujem njegovu podršku i na utakmici u subotu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike