Bomba iz komšiluka! Saša Ilić na pragu novog angažmana!

12.04.2022

20:14

0

Autor: 24sedam

Mladi strateg mogao bi brzo da ostvari inostranu karijeru

Bomba iz komšiluka! Saša Ilić na pragu novog angažmana!
20220212mmIlicS03 - Copyright MN Press

Još se bura oko njegovog odlaska iz Čukaričkog nije stišala, a Saša Ilić bi mogao da dobije novi angažman. Bugarski „Tema sport“ piše da će legendarni kapiten Partizana gotovo sigurno preuzeti CSKA iz Sofije.

Mladi srpski strateg navodno je najozbiljnija opcija da zameni Stojču Mladenova, koji je sinoć podneo ostavku posle sukoba sa gazdom kluba Grišom Gančevom, o kojem je javno progovorio na nedavnoj konferenciji za medije tokom koje je govorio da sa prvim čovekom "armije" ne komunicira od decembra, te da mu tokom zimske pijace nije dozvoljeno da napravi doselekciju ekipe.

"Tema sport" je otišao i korak dalje u slučaju Saše Ilića, otkrivši da je dojučerašnji trener "brđana" već doputovao u Bugarsku na pregovore o mogućoj saradnji. Ukoliko prihvati ponudu CSKA, Ilić bi stigao na početak doigravanja za šampionsku titulu u kojoj je sofijski velikan ušao kao drugoplasirani tim posle 26 prvenstvenih kola, a već na debiju mogao bi da bude učesnik velikog gradskog derbija sa Levskim. 

Podsetimo, srpski fudbal još podrhtava od zemljotresa koji je izazvao prekid saradnje Ilića i Čukaričkog u ponedeljak, samo dan pošto je mladi strateg sa "brđanima" uzeo Partizanu bod i tako "svoje crno-bele" na odlučujući derbi sa Zvezdom poslao sa dva boda zaostatka. Iako je do prekida saradnje, prema zvaničnom saopštenju, došlo sporazumno, javnost spekuliše da se Saši zamerilo na izjavama posle duela sa klubom iz Humske. 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike