Partizan isprozivao Sudijsku organizaciju i Zvezdu: Neka sudi Novak Simović, već se dokazao svom zemljaku Terziću

11.04.2022

10:40

0

Autor: 24sedam

Crno-beli se oglasili saopštenjem zbog arbitraže protiv Čukaričkog

Partizan isprozivao Sudijsku organizaciju i Zvezdu: Neka sudi Novak Simović, već se dokazao svom zemljaku Terziću
Screenshot 2022-04-10 at 19.31.36 - Copyright Printscreen/Arena sport

Uprava FK Partizana oglasila se saopštenjem dan posle utakmice sa Čukaričkim, a sve zbog arbitraže sudije Novaka Simovića.

Crno-beli bez okolišanja tvrde da se na Banovom brdu nastavila krađa bodova i ironično predlažu Sudijskoj komisiji da delegira istog sudiju za večiti derbi. Osim arbitraže protiv Čukaričkog Simovića, prema crno-belima, preporučuju i zemljačke veze sa generalnim direktorom Crvene zvezde Zvezdanom Terzićem.  

- Nekoliko puta smo napominjali da ne želimo da komentarišemo suđenje, ali ovoga puta smo odlukama na štetu kluba jednostavno pribijeni uza zid, smatramo da je previše i moramo da reagujemo. Posle nedosuđenog, očiglednog jedanaesterca na meču sa Napretkom iz Kruševca u 60. minutu, što je kasnije potvrđeno i analizama, juče je na Banovom brdu nastavljena krađa bodova Partizanu u režiji “ljudi u crnom”. Smatramo da Sudijska komisija na čelu sa gospodinom Dejanom Filipovićem napokon ima laku odluku pred sobom, a to je da delegira Novaka Simovića kao glavnog arbitra na predstojećem večitom derbiju, jer se posle utakmice Čukaričkog i Partizana je pokazao i dokazao svom prijatelju, komšiji i zemljaku iz Crvene zvezde da to zna i može da odradi na “pošten način" - piše u saopštenju Partizana i dodaje se:

MN Press
Novak Simović

- Posle jučerašnje utakmice nam je apsolutno jasno da se ne radi o sudijskim greškama na štetu našeg kluba, već o zloj nemeri koja direktno kroji poredak i stanje na tabeli Superlige Srbije. Bez obzira na svu štetu i nepravdu koja nam je naneta sa predumišljajem, Partizan će se do kraja prvenstva boriti samo na terenu – pošteno. Daćemo 101 posto svojih mogućnosti da osvojimo šampionsku titulu tamo gde se poštena borba i odvija – na zelenom pravougaoniku, pošto samo tako i znamo.

Crno-beli u subotu igraju protiv Crvene zvezde ključnu utakmicu u borbi za titulu. Meč je zakazan na stadionu "Rajko Mitić" u 18.00 sati.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike