Stvarno je Sale gospodin kakvog nema! Bio je crveni karton, Partizan nezasluženo nije pobedio!

10.04.2022

20:37

0

Autor: 24sedam

Trener Čukaričkog realan posle meča

Stvarno je Sale gospodin kakvog nema! Bio je crveni karton, Partizan nezasluženo nije pobedio!
0MMM4204 - Copyright MN Press

Verovatno je mrtva trka između toga da li je posle nedeljnog remija na Banovom brdu teže bilo Aleksandru Stanojeviću ili Saši Iliću. Partizan i Čukarički su podelili bodove, crno-beli sa Topčiderskog brda će prvi meč u plej-ofu, protiv Crvene zvezde na stadionu „Rajko Mitić“, dočekati sa dva boda manje od večitog rivala, za šta je najzaslužniji bio legendarni kapiten „valjka“, koji radi sjajan posao na klupi „brđana“.

- Partizan je danas bio dosta bolji od Čukaričkog, posebno u prvom poluvremenu. Imali smo dosta sreće da na odmor odemo uz rezultat 0:0. U nastavku smo izgledali bolje, ali Partizan nezasluženo nije pobedio danas. Za razliku od utakmice u Humskoj u kojoj smo bili izjednačeni, čak i bolji u nekim trenucima, danas je Partizan bio na višem nivou - kazao je Ilić.

Nekadašnji reprezentativac je još jednom potvrdio da su reči navijačke pesme ispevane u njegovu čast „gospodin kakvog nema“ i te kako tačne. Jer se u srpskom fudbalu sledeća rečenica uglavnom izgovaraju na nivou statističke greške.

- Mladi Kovačević je ušao u utakmicu sa nepunih 18 godina i napravio je direktan crveni karton koji sudije nisu svirale. Činjenica je da je to bio start za crveni karton. U nastavku se popravio. Razumem to, potenciramo mlade igrače, Partizan mora da se bori za titulu i nema taj luksuz. Mi ćemo i u narednom periodu još više šansu davati mladima. Jedina zamerka je što sam osetio strah kod igrača - kazao je Saša Ilić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike