Kapiten Mančestera na udaru navijača! Matić igra rukom, Megvajer se buni kod sudija (VIDEO)

09.04.2022

18:55

0

Autor: 24sedam

Crveni đavoli posrću, nesrećni štoper non-stop trpi prozivke, sad ga šalju u penziju

Kapiten Mančestera na udaru navijača! Matić igra rukom, Megvajer se buni kod sudija (VIDEO)
Nemanja Matić i Hari Megvajer - Copyright Profimedia.rs

Ima još da se igra u Premijer ligi, ali posle novog poraza od Evertona (1:0) deluje kao da mesto u Ligi šampiona naredne godine izmiče fudbalerima Mančester junajteda.

Ako pitate navijače zašto je to tako, gotovo svi će prstom pokazati na jednog čoveka. Na kapitena Harija Megvajera. Na štopera, koga je i danas lopta pogodila i tako završila u mreži njegove ekipe.

Ono za šta su se ovog puta "uhvatili" navijači Junajteda je gaf Megvajera iz prvog poluvremena. Bio je Hari blizu borbe za loptu Nemanje Matića i jednog igrača Evertona, igrao je Srbin rukom u toj situaciji, a Megvajer je brže-bolje tražio od sudije da prekine meč.

 

 

Najskuplji defanzivac u istoriji fudbala odmah je proglašen "najpoštenijim" igračem na svetu, a onda su počeli da se ređaju komentari i prozivke, među kojima se izdvaja sledeći:

- Megvajer je zapravo dobar samo mu treba trener koji će mu savetovati da ode u penziju.

Ima i onih koji su poraz od Evertona teško preživeli pa Megvajrea proglasili najgorim pojačanjem u istoriji Mančester junajteda, a so na ranu defanzivcu dosuo je nedavno bek minhenskog Bajerna Alfonso Dejvis jednostavnim pitanjem:

- Zamislite da ste Kristijano Ronaldo, jedan od najboljih fudbalera u 21. veku, a kapiten vam je Hari Megvajer. Šta mu on može reći?

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike