Srbi, neka je sa srećom! Legendarni Del Pjero veruje u talenat i veliko srce Orlova (VIDEO)

03.04.2022

14:03

0

Autor: 24sedam

Čuveni fudbaler ocenio šanse našeg nacinonalnog tima na Svetskom prvenstvu u Kataru

Srbi, neka je sa srećom! Legendarni Del Pjero veruje u talenat i veliko srce Orlova (VIDEO)
20200906mmEkipaSrb04 - Copyright MN Press

To što mi, ovdašnji navijači, verujemo u dobar rezultat fudbalera na Svetskom prvenstvu nije nikakvo čudo. Ali kad vam legenda fudbala kaže da slično razmišlja, onda morate da osetite novi nalet optimizma.

Čuveni as Juventusa i reprezentacije Italije Alesandro del Pjero upravo to je uradio nakon žreba za Mundijal u Kataru. U intervjuu za sajt Fudbalskog saveza Srbije Del Pjero naglašava:

- Znamo da su na ovom nivou takmičenja sve grupe podjednako teške. Plasman na Svetsko prvenstvo izborile su jake reprezentacije. Vaša grupa je veoma nezgodna. Možda Brazil možemo da stavimo koji stepen iznad ostalih, zbog iskustva i svega drugog. Ostale tri reprezentacije su izjednačenog kvaliteta. Biće lepo za gledanje. Pozdravljam sve moje prijatelje iz Srbije. Drugari, nadamo se najboljem - oduševio je čuveni Alesandro na početku razgovora.

Šta mislite o potencijalu srpske reprezentacije na čelu sa bivšim igračem Verone Draganom Stojkovićem?

- Imate veoma talentovane fudbalere. Svi znamo da je veliko srce odlika vaše nacije. Nije uvek lako sve to spojiti. Kao ekipa imate neverovatan kvalitet, sa aspekta talenta, fizičke spreme i mentalnog sklopa. Na turniru koji traje mesec dana može svašta da se dogodi. Neka je sa srećom!

 

 

Da li je Vlahović novi Del Pjero ili novi Ravaneli i Vijali?

- Vlahović je Vlahović. Mnogo je viši od mene, mnogo je krupniji od mene, ali nije toliko lep kao ja - našalio se Del Pjero, pa zaključio :

- On je drugačiji tip napadača. Klasična devetka, ali sjajan u svim drugim elementima igre. Želim mu sve najbolje u karijeri.

Ogromna je šteta za fudbal što Italije drugi put zaredom nema na Svetskom prvenstvu?

- Veoma težak momenat za sve nas kao fudbalsku naciju, ali generalno i za kompletan fudbalski pokret u Italiji. Moramo dobro da se zamislimo, da vidimo šta nije funkcionisalo, da zasučemo rukave i vratimo stvari na svoje mesto.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike