Tadić pogođen čašom piva u glavu! Zaradili su na meni, a sada ovako ružan gest?!

03.04.2022

07:05

0

Autor: 24sedam

Ajaks je trenutno prvi u Erediviziji

Tadić pogođen čašom piva u glavu! Zaradili su na meni, a sada ovako ružan gest?!
Dušan Tadić - Copyright Profimedia

Ajaks je pobedio Groningen u utakmici Eredivizije, a velike zasluge za trijumf od 3:1 imao je i Dušan Tadić. U samoj završnici prvog poluvremena bio je i asistent i strelac sa bele tačke. Tako je i nagovestio preokret na gostovanju.

Ali je to samo razbesnelo navijače njegovog bivšeg kluba, Groningena koji su mu konstantno zviždali. U jednom trenutku pogođen je i čašom piva u glavu.

Posle meča, kapiten Srbije je pričao o svemu što mu se desilo.

- Uvek ću reći da je Ajaks klub iz mojih snova. Ali, Groningen i Tvente, moji nekadašnji klubovi, će takođe zauvek biti u mom srcu. Nikada ne slavim golove koje dam Groningenu. Nisam to radio ni kada sam igrao za Tvente, a ni sada za Ajaks. Ali, nisam zaslužio ovakav tretman. Barem mislim da nisam zaslužio.

Gronigen je zaradio na meni, usrećio sam ljude, bili su ponosni što sam igrao tamo i što smo tada ostvarili najbolje rezultate u klupskoj istoriji. Tako da sam veoma razočaran. Ovo je veoma ružno s njihove strane. Ali, u redu, svako ima pravo na sopstven izbor - kazao je Tadić.

Podsetimo, kapiten "orlova" i "kopljanika" je posle Vojvodine otišao u Groningen, pa u Tvente. Zatim je otišao u Sautempton, a onda i u Ajaks.

Velikan iz Amsterdama je trenutno vodeći na tabeli sa 69 bodova, četiri više od PSV-a.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike