Ugovor Kolarova i Intera krije veliku tajnu

25.12.2020

20:30 >> 20:59

0

Italijani spekulišu da Srbin sa određenim brojem odigranih utakmica dobija automatsko produžavanje ugovora

Ugovor Kolarova i Intera krije veliku tajnu
Copyright Profimedia

Aleksandar Kolarov već dva meseca čeka svoju priliku u Interu da zaigra. U Milanu se zato mnogi pitaju šta se desilo poslednjih nekoliko nedelja, pa trener Intera Antonio Konte više ne pušta iskusnog Srbina na teren, iako ga je letos doveo iz Rome na svoje veliko insistiranje kod uprave kluba.

Pročitajte još

Kolarov je poslednji put izašao na teren 31. oktobra, kada je zabeležio svoju jedinu asistenciju u sudijskoj nadoknadi vremena za Perišićev gol koji je Interu doneo bod (2:2) protiv Parme. nakon toga je došla povreda i slučaj sa selekcijom Srbije pred meč sa Škotskom koji se pretvorio u “aferu”, pa odsustvo usled koronavirusa …

U Italiji se spekuliše da bi razlog za tako dugo odsustvo iz startne postave mogao da bude ugovor igrača sa Interom. Naime, Kolarov je potpisao jednogodišnji ugovor sa opcijom za drugu godinu, koja bi se automatski aktivirala ako bi odigrao određeni broj utakmica.

Taj detalj nikada nije spomenut u javnosti, ali sada se nagađa da li pored šest odigranih mečeva iskusnom levom beku ostaje još 15 ili čak 20 nastupa u Seriji A i italijanskom Kupu da bi i sledeće godine bio deo ekipe “neroazura”. Niko ne zna gde je postavljena granica automatskog produžavanja ugovora, niti se pouzdano može tvrditi da ona uopšte postoji. Istina će izaći na videlo vrlo brzo!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike