Loše vesti! Siniša Mihajlović ponovo mora u bolnicu!

26.03.2022

11:28

0

On je to otkrio na konferenciji za medije

Loše vesti! Siniša Mihajlović ponovo mora u bolnicu!
Siniša Mihajlović - Copyright Profimedia

Legendarni Siniša Mihajlović ponovo će biti hospitalizovan radi nove runde lečenja od leukemije.

Mihajlović je na konferenciji za medije, između ostalog rekao:

- Ova bolest zaista hrabra da se vrati i bori se sa mnom. Tu sam, ako prva lekcija nije bila dovoljna, održaću još jednu. Ovo je životni put, sačinjen od uspona i padova, ima i rupa gde možeš da padneš, ali uvek moraš da nađeš snagu da se vratiš.

Aktuelnom treneru Bolonje je u julu 2019. otkriven akutni oblik leukemije, a kasnije je podvrgnut transplantaciji koštane srži nakon tri kruga hemoterapije i potpuno se oporavio.

Na današnjoj konferenciji za novinare otkrio da će se vratiti u bolnicu kako bi prošao novi ciklus lečenja bolesti.

- Savetovano mi je da krenem na terapiju koja može da zaustavi bolest u korenu. Neću se ubaciti kao pre dve i po godine na letećem protivniku, ali ću dobiti prednost da to ne propadne - kazao je Mihajlović, pa dodao:

- Početkom sledeće nedelje moraću da uzmem malo slobodnog vremena i biću primljen u Sant’Orsolu. Znam da sam u dobrim rukama. Za razliku od pre dve i po godine, ja sam mirniji. Znam šta treba da uradim i situacija je drugačija, nadam se da će biti brzo.

Propustiće i nekoliko utakmica svoje Bolonje.

- Učiniću sve što mogu da bude još brže, ali ću morati da propustim nekoliko utakmica. Već sam imao sve što mi je potrebno da pratim treninge i utakmice postavljene u prostoriji u odeljenju gde ću biti smešten. Siguran sam da me momci neće izneveriti, boriću se sa njima i siguran sam da će se boriti za mene. Molim i navijače Bolonje da ih podrže i pomognu. Uskoro se vraćam sa timom i sa svima vama - zaključio je legendarni fudbaler.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike