Zbog ovakvih stvari je Real Kraljevski klub! Atletiko u velikoj žalosti spustio zastavu na pola koplja, a sa Bernabeua stiže poruka ljubavi!

25.03.2022

22:17

0

Autor: 24sedam

Madridski Atletiko u žalosti zbog smrti Karlosa Simeonea

Zbog ovakvih stvari je Real Kraljevski klub! Atletiko u velikoj žalosti spustio zastavu na pola koplja, a sa Bernabeua stiže poruka ljubavi!
Dijego Simeone - Copyright Profimedia

Mogu da budu ljuti neprijatelji na terenu, mogu da vode velike bitke i van njega, ali kada treba da se pokaže ljudskost i pruži topla reč rivalstvo i klupske boje postaju potpuno irelevantni. A, madridski Real je večeras potvrdio zbog čega ga mnogi smatraju najvećim klubom na svetu…

Atletiko je u petak ostao „zavijen u crno“. Otac trenera „jorgandžija“ Dijega Simeonea Karlos preminuo je posle nekoliko nedelja borbe sa bolešću u rodnoj Argentini.

Temperamentni strateg je, kako pišu španski mediji, poslednje dane proveo uz oca, a kada je u Madrid stigla tužna vest iz Južne Amerike, čelnici Atletika doneli su odluku da zastave oko „Vanda Metropolitana“ budu spuštene na pola koplja u znak sećanja na Don Karlosa, dok je sa „Bernabeua“ u komšiluk otišla poruka podrške.

- FK Real Madrid, njegov predsednik i Upravni odbor duboko žale zbog smrti Karlosa Simeonea, oca Dijega Pabla Simeonea, trenera Atletiko Madrida. Real želi da izrazi svoje saučešće, ljubav i naklonost kompletnoj porodici i najmilijima. Počivaj u miru – objavio je Real u kratkom saopštenju na zvaničnom sajtu.

BONUS VIDEO

 

https://www.youtube.com/watch?v=qE8SUJFepNQ

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike