Jel to taj čuveni engleski fer-plej? Navijači Junajteda se okomili na Simeonea, svašta je letelo ka treneru Atletika! (VIDEO)

15.03.2022

22:38

0

Autor: 24sedam

Argentinski stručnjak na veoma ružan način ispraćen sa „Old Traforda“

Jel to taj čuveni engleski fer-plej? Navijači Junajteda se okomili na Simeonea, svašta je letelo ka treneru Atletika! (VIDEO)
Screenshot 2022-03-15 at 23.31.50 - Copyright Printscreen/Arena sport

Godinama i decenijama unazad Englezi se diče famozim fer-plejom na fudbalskim utakmicama. „Kolevka fudbala“ ponosila se gospodskim manirima ostvrskih navijača unutar stadiona, koji su aplauzima pozdravljali sve aktere utakmice bez obzira da li je konačan ishod bio povoljan po njihov tim ili ne.

Ali, izgleda da se vremena menjaju. Izgleda da na Ostrvu stasavaju neke nove generacije navijača, koji nemaju baš previše poštovanja prema fudbalskim legendama, a da je to tako iz prve ruke je mogao da se uveri Dijego Simeone.

Strateg madridskog Atletika je sa svojim timom eliminisao Mančester junajted u osmini finala Lige šampiona (1:0), što je bio dovoljan razlog fanovima „crvenih đavola“ da temperamentnog Argentinca „počaste“ raznim predmetima prilikom njegovog trka u svlačionicu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike