Učila ih ista škola na Teleoptiku: Sulejmani "zalamao" rivale kao Živković (video)

06.11.2020

08:44 >> 00:01

0

Srpski internacionalac zablistao u Ligi Evrope u dresu Jang bojsa

Učila ih ista škola na Teleoptiku: Sulejmani "zalamao" rivale kao Živković (video)
Copyright Tanjug/Anthony Anex/Keystone via AP

Sjajni Miralem Sulejmani podsetio je u četvrtak uveče na svoje najbolje dane. Vezni 32-godišnji igrač bio je jedan od najboljih na terenu u pobedi (3:0) svog tima Jang bojsa protiv bugarskog CSKA. On se upisao u strelce u 18. minutu za vođstvo od 2:0 za švajcarsku ekipu, koja je do kraja prvog dela igre uspela da postigne još jedan pogodak za konačnih 3:0.

Milošević posle Genta objasnio zašto je ekipi nedostajao Stanković i poručio: Postali smo homogenija i kompaktnija grupa

Gol iskusnog Srbina neobično je podsetio na umeće njegovog mlađeg kolege i đaka omladinske škole Partizana Andrije Živkovića, prikazano protiv PSV u Solunu. On je prihvatio jednu loptu na desnom krilu, a onda se oslobodio čuvara zalamanjem na slabiju desnu nogu, koja je dovoljno jako i precizno “sevnula” da bi savladala golmana Gustava Busata.

Tanjug/Anthony Anex/Keystone via AP

Nešto slično u Solunu uradio je i Živković, s jednom razlikom da je driblao nameštajući loptu na jaču levu nogu, pa je sa slične pozicije gađao i pogodio u dva navrata bliži ugao gola golmana PSV Mvoga.

Ipak, centralna ličnost meča bio je mladi Felix Mambimbi. Ovaj 19-godišnji talentovani omladinski reprezentativac Švajcarske prvi je matirao odbranu Bugara u 2. minutu i pola sata kasnije ponovo je bio neumoljiv, dovoljno za priznanje “najbolji igrač utakmice”.

Predsednik otišao, igrači proglasili štrajk: Mačva u rasulu!

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike