Partizanovo dete raskinulo ugovor sa Olimpijakosom! Grci trenirali strogoću na balkanski način

21.03.2022

10:55

0

Autor: 24sedam

Mladi štoper na arbitraži sa pirejskim klubom

Partizanovo dete raskinulo ugovor sa Olimpijakosom! Grci trenirali strogoću na balkanski način
markovic2 - Copyright Profimedia/MN Press

Kapiten mlade reprezentacije Srbije i bivši štoper Partizana Svetozar Marković (22) jednostrano je raskinuo ugovor sa Olimpijakosom zbog nekorektnog odnosa uprave grčkog kluba i trenera crveno-belih iz Pireja Pedra Martinsa.

Kako saznaje 24sedam, mladi fudbaler se na ovakav potez odlučio kada se završio zimski prelazni rok i kada se izgubila svaka mogućnost da Grci prihvate jedan od predloga za njegovu pozajmicu. Umesto dogovora Olimpijakos se opredelio za ucene.

Tražili su da zainteresovani klubovi odmah otkupe ugovor, iako je bilo očigledno da je na tržištu malo onih spremnih da ulože novac u transfer igrača koji već dugo nije na terenu.

 

 

Na Markovićevo nezadovoljstvo ovakvim ponašanjem tokom celog zimskog prelaznog roka reagovali su njegovim prebacivanjem u B ekipu, a kada je on to odbio krenulo je treniranje strogoće na balkanski način - zakazivanje individualnih treninga u cik zore.

Slučaj izgleda  kao klasičan primer mobinga u fudbalu. Ukoliko postoje tragovi koji dokazuju ovakvo ponašanje Grka, Marković neće imati nijedan problem da na Arbitraži FIFA završi ovu epizodu sa Olimpijakosom i postane slobodan igrač!

Marković je prešao u Olimpijakos 2019. godine za transfer vredan 1,5 miliona evra.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike