Jokić je drugačiji, on voli konje: Dončiću je jedan potez srpskog centra i dalje čudan (VIDEO)

23.03.2022

10:51

0

Sponzorstva su druga uloga

Jokić je drugačiji, on voli konje: Dončiću je jedan potez srpskog centra i dalje čudan (VIDEO)
Copyright Profimedia

Među košarkašima sa Balkana na terenima NBA lige vladaju velika prijateljstva, a jedan od primeraka sjajnog odnosa su i srpski centar Nikola Jokić i slovenačka zvezda, Luka Dončić.

Iako u različitim klubovima, kad god se sretnu, vidljiva je sjajna atmosfera, a upravo je Luka prilikom gostovanja u podkastu Džej Dej Redika, nekadašnjeg igrača Dalasa koji sada radi za ESPN, u Sjedinjenim Američkim Državama govorio i o Jokiću, ali i o svojim uzorima.

- Uvek sam cenio Spanulisa, on je legenda, penzionisao se pre godinu ili dve. Bio je veliki lider, jedan od najboljih igrača koji rešavaju mečeve, stvarno je znao da bude najbolji u ključnim momentima. Ai i njegova igra je neverovatna. Moj bivši saigrač Serhio Ljulj je bio neverovatan - rekao je Dončić, te dodao:

- Bio je najbolji evropski igrač dok smo bili saigrači i mnogo sam učio od njega, i na treningu i na meču, mnogo mi je pomogao, i kad igram protiv njega na treningu. Imao je takvu energiju iz koje sam i ja učio. Nisam mogao mnogo da gledam NBA, bilo bi 3 ujutru. Ali Lebron... sve što radi, dodaje neverovatno, sada ubacuje 50 poena sa 37 godina i to je neverovatno.

A zatim je napravio paralelu između evropskih i američkih zvezda, te pomenuo i Jokića.

- Jokić nema instagram, on je drugačiji tip. On voli konje. Probao sam da ga ubedim da napravi instagram, rekao je da nema šanse. Ne znam... Nemam odgovor, svi ti instagrami, tviteri, tik tok nalozi, možeš tu napraviti dosta novca. Sponzorstva su tu, sponzori žele da nešto objaviš, ali to je druga uloga.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike