Pitanje je dana! Vlahović juri rekord zemljaka! Fale mu samo 3 gola da stigne Zvezdinog trenera

21.03.2022

10:47

0

Autor: 24sedam

Bio je strelac i protiv Salernitane

Pitanje je dana! Vlahović juri rekord zemljaka! Fale mu samo 3 gola da stigne Zvezdinog trenera
dusan vlahovic 1 - Copyright Profimedia

Dušan Vlahović je u nedelju ponovo bio strelac za Juventus. Napadač reprezentacije Srbije dao je gol Salernitani, za 21. gol u tekućoj sezoni. Ali, ako se pogleda ukupan broj, reč je o 48. golu koji je dao od dolaska u Italiju.

Nekadašnji napadač Partizana je u 105 utakmica što u dresu Fiorentine i Juventusa došao do "kote 48" i tako se izjednačio sa Ademom Ljajićem (225 mečeva) na drugom mestu liste strelaca, ako se računaju naši fudbaleri koji su igrali na "čizmi".

Na prvom mestu je šef stručnog štaba Crvene zvezde, Dejan Stanković. Tokom igračke karijere nosio je dres Lacija i Intera i u 368 utakmica dao 51 gol.

Naravno, jasno je da je samo pitanje dana kada će Vlahović postati vodeći na pomenutoj tabeli. Do kraja sezone, ostalo je još osam mečeva.

Od prelaska iz Firence u Torino (za 80 miliona evra), Vlahović je davao glolove Veroni, Empoliju (dva) i sada Salernitani. Takođe, ne smemo da zaboravimo da naglasimo da je i vodeći strelac u Seriji A za ovu sezonu. Tačnije, prvo mesto deli sa Ćirom Imobileom iz Lacija.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike