Roditelji Saše i Milana imaju zabranjene teme! Šakira progovorila bez dozvole muža (FOTO)

21.03.2022

14:20

0

Autor: 24sedam

Svetska pop zvezda izašla u javnost sa svojom procenom

Roditelji Saše i Milana imaju zabranjene teme! Šakira progovorila bez dozvole muža (FOTO)
Šakira i Žerar Pike - Copyright Profimedia

Velika pobeda Barselona na Sanjtjago Bernabeu mogla bi da označi prekretnicu za Katalonce, koji su jesenas pucali po šavovima.

Navijači veruju da razlika od minus 12 bodova u odnosu na prvoplasirani Real Madrid nije nedostižna, dok najpoznatija navijačica, svetska pop zvezda,  Šakira, veruje da deli postelju sa najboljim štoperom sveta.

Ona je na Instagramu u nekoliko redova opisala šta je njen muž  Đerar Pike (35) uradio za ekipu i zašto zaslužuje da ga ljudi posmatraju kao najboljeg defanzivca planete:  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

 

- Đerar mi ne dozvoljava da te stvari kažem javno. Ali samo on svojim herojstvom može da igra ovako, da savlada svaku povredu ili bol i da uvek daje sve od sebe. Nije zato što mi je muž, ali je najbolji centralni bek na svetu. Rekla sam!

Šakira (45) je deset godina starija od svog supruga sa kojim je u vezi od 2010. godine. Srpskoj javnosti su zanimljivi i zbog imena koje su dali svojim sinovima - Saša i Milan i oko toga se ispredaju svakojake priče, ali do danas nije utvrđen razlog što su se odlučili za njih. 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike