Prvi put u istoriji kluba su na čelu Premijer lige

07.11.2020

22:32 >> 01:37

0

Autor: Milan Nastić

Sautempton bio bolji od Njukasla sa 2:0

Prvi put u istoriji kluba su na čelu Premijer lige
Copyright Tanjug/ATP/PhotoAdam Davy/

Fudbaleri Sautemptona prvi put u istoriji kluba su lideri Premijer lige. Sveci su do te pozicije došli pobedom nad Njukaslom rezultatom 2:0 u osmom kolu, ostvarivši tako treću pobedu zaredom u prvenstvu, golovima Adamsa u 7. i Armnstroga u 82. minutu.

Sautempton sa 16 bodova prvi na tabeli,isto koliko ima i Liverpul,ali i utakmicu manje.

Najtrofejniji engleski klubovi i veliki rivali na terenu – Liverpul i Mančester junajted – ujedinili su se u ideji o promeni formata Premijer lige

Domaćini su potpuno nadigrali Njukasl na svom stadionu i time pokazali da se nalaze u odličnoj formi. Posle lošeg starta, ostvarili su pet pobeda i jedan remi.

Drugi meč igrali su Brajton i Barnli bez golova (0:0). Što se tog meča tiče,domaćin je stvarao šanse, najbolji pokazatelj da su imali čak 19 šuteva ka golu gostiju, ali nijedan nije završio u mreži.

Bavarski gigant, aktuelni šampion Evrope, navodno je zainteresovan za 19-godišnjeg desnog beka – Tarika Lamptija, koji trenutno nastupa za Brajton.

Brajton može biti razočaran rezultatima u dosadašnjem delu sezone, iako igraju lep i atraktivan fudbal, ali nikako da uđu u pobedničku seriju.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike