Ovo su bili najluđi i najmirniji igrač u reprezentaciji Srbije! Da li ih prepoznajete i znate li šta danas rade (FOTO)

15.03.2022

08:54

0

Autor: 24sedam

Susret dvojice cimera morao da se obeleži zajedničkom fotkom

Ovo su bili najluđi i najmirniji igrač u reprezentaciji Srbije! Da li ih prepoznajete i znate li šta danas rade (FOTO)
ljuboja10 - Copyright MN Press/Printscreen Instagram

Dvojica bivših reprezentativaca Srbije slučajno su naleteli jedan na drugog i jedva su se preopoznali, iako su nekada bili cimeri na okupljanjima nacionalnog tima.

Nije ni čudo, budući da je Danijel Ljuboja potpuno promenio lični opis puštanjem duge brade. Trenutak kada je video saigrača ovekovečio je i na Instragram profilu objavio Ivan Ergić uz sledeću poruku:

- Slučajno naiđoh, jedva prepoznah bivšeg cimera. Ili što bi Neca, ekonom repke rekao - "Brate, stavili su najluđeg i najmirnijeg u sobu, zajedno" - zapisao je Ergić.

 

Ergić je posle uspešne igračke karijere posvetio svoje slobodno vreme pisanju poezije, pa je pre tri godine objavio zbirku pesama pod imenom "Priručnik za čekanje". O fudbalu malo toga ima lepog da kaže, pa se u javnosti pojavljuje sa svojim razmišljanjima o raznim drugim društvenim i političkim temama.

Za razliku od njega, Ljuboja se i dalje nalazi na poznatom terenu. Radi kao agent igrača zajedno sa bratom i čini se da je dosta uspešan u tom novom poslu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ivan_ergic

 

Zajedno su igrali za reprezentaciju Srbije i Crne Gore na SP u Nemačkoj 2006. godine i kasnije nešto kratko za selekciju "orlova". Ergić se nešto duže zadržao u timu, jer je igrao i kod selektora Radomira Antića, dok je Ljuboja prestao da dobija pozive još u mandatu Havijera Klementea.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike