Haos u Holandiji! Meč Partizanovog rivala prekidan, golmana Fejenorda gađali čašama, petardama... Ma, čime su stigli (VIDEO)

13.03.2022

17:53

0

Autor: 24sedam

Do prekida došlo u 74. minutu, kada je bilo 1:1

Haos u Holandiji! Meč Partizanovog rivala prekidan, golmana Fejenorda gađali čašama, petardama... Ma, čime su stigli (VIDEO)
2022-03-13_230912 - Copyright Printscreen / Twitter / Маnuel Oyola

Fudbaleri Fejenorda su u četvrtak pobedili Partizan u Humskoj, u prvoj utakmici osmine finala Lige konferencija. Slavio je tim iz Roterdama sa čak 5:2, golovima Jensa Tornstre (dva), Sirila Desersa, Lucarela Gertrude i Luisa Sinistere.

A danas su u utakmici 26. kola Eredivizije gostovali Cvoleu i pobedili sa 2:1, a meč je na kratko prekinut u 74. minutu.

Pre toga, poveo je domaćin pogotkom Brama van Polena u drugom minutu sudijske nadoknade u prvom poluvremenu. Zatim je u 67. minutu Sinistera doneo izjednačenje gostima.

Onda je usledio i pomenuti prekid. Tada su navijači Cvolea petardama gađali golmana Fejenorda Ofira Marcijana, a pre toga i čašama piva. Sudija Marti van den Kerkof je povukao ekipe sa terena, ali je posle pauze koja je potrajala desetak minuta meč ipak nastavljen.

Kako se može videti na fotografiji, čuvar mreže gostiju požalio se sudijii i pokazivao mu posledice "bombardovanja", ali je ipak nastavio je da brani.

U 77. minutu je strelac bio Desers, koji je kao i Sinistera bio strelac u Beogradu za tim Arnea Slota. Za potpuni preokret i 17. pobedu u sezoni.

Za domaćina su u samoj završnici zaigrali i dva srpska fudbalera. Slobodan Tedić je ušao u 80. minutu, a Luka Adžić pet minuta kasnije.

Ovim trijumfom, Fejenord je sa 55 bodova koliko-toliko zadržao korak za vodećim tandemom Eredivizije, Ajaksom našeg Dušana Tadića (63 boda) i PSV-om koji ima 61.

Cvole je na poslednjem, 18. mestu sa samo 20 bodova.

Crno-beli koji su danas odigrali bez golova sa Napretkom gostovaće u revanšu Lige konferencija u četvrtak. Meč u Roterdamu će početi u 21 čas.

Standings provided by SofaScore LiveScore

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike