Neko mora da povuče ručnu: Redingov treći uzastopni poraz (video)

07.11.2020

15:47 >> 15:48

0

Tim Veljka Paunovića napustio svoj Madejski stadion sa tri gola od Stouka

Neko mora da povuče ručnu: Redingov treći uzastopni poraz (video)
Copyright Profimedia

Reding ostaje vodeći tim na tabeli Čempionšipa, ali zvona zvone na uzbunu. Igrači našeg trenera Veljka Paunovića poraženi su od Stouka na Madejski sadionu sa 0:3 (0:2), što je treći uzastopni neuspeh ekipe i treći meč u nizu na kojem ekipa prima tri gola.

Sećanje Ivana Dudića na Zvezdin meč sa Mecom: Kako je Vladan Lukić lupao šamare Francuzima

Već na utakmici sa Koventrijem postalo je jasno da se fizionomija igre Redinga nije bitno promenila, ali da problem stvara činjenica da mnogo igrača, koji su u prvih osam kola imali skor od sedam pobeda i jednog remija, nije bilo u timu. Reding je, dakle, platio danak “kratke klupe”, jer standardni prvotimci nisu imali dostojne zamene, a u jednom trenutku i pola tima je bilo van stroja zbog povreda.

Ovu činjenicu su iskoristili iskusni igrači Stouka da preko Kembela i Flečera već posle prvih pola sata reše pitanje pobednika.  Nakon meča Paunović je rekao da ekipi i dalje nedostaje četiri važna igrača, ali i malo svežine:

– Miks povreda i umora, to je ono što trenutno najviše utiče na igru mog tima. Imali smo dobar početak meča, ali smo posle toga primili dva gola koja nam se verovatno ne bi dogodila u prošlosti. Imaćemo šta da popravimo u našoj igri. Kod prvog gola osam naših igrača bilo je iza lopte – rekao je Panović.

Gigs je zavisnik i zbog toga mora da vara žene

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike