Iskreni Veljko Paunović: Zabolelo me, ali nisam razočaran (video)

04.11.2020

09:37 >> 23:02

0

Srpski trener pričao o razlozima drugog uzastopnog poraza njegovo Redinga

Iskreni Veljko Paunović: Zabolelo me, ali nisam razočaran (video)
Copyright 27th October 2020; Ewood Park, Blackburn, Lancashire, England; English Football League Championship Football, Blackburn Rovers versus Reading ; Reading manager Veljko Paunovic hugs Andy Rinomhota of Reading after the match ends with a 2-4 Reading win,Image: 565875892, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Srpski stručnjak na klupi Redinga Veljko Paunović posle poraza njegove ekipe od Prestona na stadionu Madejski nije bio previše nervozan, jer je znao razlog za drugi uzastopni neuspeh njegove ekipe. Mali Reding, kome je pre početka lige prognozirana borba za opstanak u drugom po kvaliteu takmičenju u Engleskoj, suočio se sa brojnim kadrovskim problemima, pa su tako čak šestorica igrača bila van svih njegovih kombinacija za ovaj duel.

“Ne igram najbolji fudbal, nego u najboljem klubu”

Ipak, ni dva poraza nisu mogli da pokvare utisak o sjanom početku sezone u kojem je od osam mečeva na sedam trijumfovano, pa zato Paunović želi povratak na stare staze u što kraćem roku:

– Ja sam prvi koji želim da igram odmah sledeću utakmicu, posebno kada prethodnu izgubim. Želim da smo na terenu što pre. Ipak, oprezan sam. Nije mi namera da stvorim pritisak igračima. Svi mi znamo zašto smo ovde i šta moramo uraditi. Svi ćemo imati upustva za utakmicu sa Stoukom u subotu – rekao je Paunović.

Paunović je čestitao protivniku na zasluženoj pobedi, a uzroke poraza je jasno video:

 – Postali smo uplašeni posle primljenog gola. Ne smemo tako igrati protiv tima koji je organizovan, ima dobar duh i došao je da pobedi. Nismo imali spremnu odbranu za njihove begove i kontre. Osećam bol zbog poraza, ali nisam razočaran. Moramo taj bol eliminisati i pretvoriti ga u pozitivnu energiju za lsedeću utakmicu.

 

Ter Štegen doneo Barsi tri boda, Lajpcig iznenadio Parižane, veliki preokret Gudelja i Sevilje sa desetoricom

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike