Htela ga je Zvezda, raspitivao se Partizan! Mladi vezista ostaje u sadašnjem klubu, ali to nije sve! Neće ni Srbiju da izneveri!

11.03.2022

14:49

0

Autor: 24sedam

Želja mu je da postane "desetka" nacionalnog tima

Htela ga je Zvezda, raspitivao se Partizan! Mladi vezista ostaje u sadašnjem klubu, ali to nije sve! Neće ni Srbiju da izneveri!
20220216ivZvezdaRadnicki87 - Copyright MN Press

Stefan Mitrović je potpisao novi ugovor sa Radničkim, pa će dres niškog superligaša nosiiti i u naredne dve sezone. Mladi ofanzivni vezista je nastupima na "Čairu" privukao pažnju evropskih ekipa, a spekulisalo se i o transferu u Crvenu zvezdu, kao i o interesovanju Partizana.

Za sada od toga nema ništa.

- Izuzetno mi je drago što ostajem u Radničkom. Sa prvim čovekom kluba Ivicom Tončevom imam sjajnu saradnju i oko novog ugovora smo se bukvalno dogovorili za pet minuta. Bilo je nekoliko ponuda za transfer ove zime, međutim, smatramo da je najbolje da ostanem ovde i da nastavim da se izgrađujem kao igrač i pomažem klubu da ostvari svoje ambicije.

MN Press
 

- Ovde mogu još puno da napredujem, Radnički je prava sredina za razvoj mladog igrača. Za vrlo kratko vreme sam od omladinca došao do seniorskog sastava i prvog tima kluba. Saradnju produžavamo na obostrano zadovoljstvo - kazao je za klupski sajt Mitrović koji je takođe odbio poziv Kanađana da nastupa za njihov nacionalni tim.

- Želim da se iz Radničkog otisnem i do A reprezentacije Srbije. Odbio sam poziv A tima Kanade, jer verujem da će u budućnosti za mene biti mesta u našoj seniorskoj reprezentaciji. Ja ću se maksimalno potruditi da svojim igrama, pristupom i rezultatima to i zaslužim.

Pre svega toga, želim da sa Radničkim izborimo plasman u evropsko takmičenje na kraju sezone. Sve ovo mi mnogo znači, klub je prepoznao moj talenat i zalaganje i na meni je da to ukazano poverenje sada još više uzvratim na treninzima i utakmicama.

Za kraj, dodao je i šta bi za njega predstavljalo ispunjenje fudbalskih snova.

- Voleo bih da, poput (selektora Dragana Stojkovića) Piksija, i ja postanem "desetka" reprezentacije, da fudbalski svet priča o još jednom igraču Radničkog iz Niša sa takvim poštovanjem. On je bio uzor i kao igrač i kao trener, sa svojom pobedničkom vizijom i pristupom fudbalskoj igri - zaključio je Mitrović.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike