Trener Rendžersa najavljuje juriš na pobedu! Škoti predviđaju: Ovo je tim Policajaca za Zvezdu!

09.03.2022

15:38

0

Autor: 24sedam

Đovani van Bronhorst optimista uoči dvomeča sa srpskim prvakom

Trener Rendžersa najavljuje juriš na pobedu! Škoti predviđaju: Ovo je tim Policajaca za Zvezdu!
profimedia-0666800034 - Copyright Profimedia

Plavi deo Glazgova je spreman za novi evropski izazov. Posle eliminacije Borusije iz Dortmunda u plej-ofu osmine finala Lige Evrope, Rendžers na svom „Ajbroksu“ u četvrtak (21.00, TV Arena Premium 1) dočekuje Crvenu zvezdu.

Ekspedicija srpskog šampionau sredu je krenula put Škotske, čiji mediji dan uoči meča predviđaju tim koji bi Đovani van Bronhorst trebalo da izvede na megdan crveno-belima - Mekgergor - Tavernije, Goldson, Bizli, Barišić - Lundstram, Kamara, Aribo - Arfild, Morelos, Kent.

Holandski strateg veruje da njegovi izabranici mogu da ponove uspeh iz prethodne runde kada su izbacili favorizovane „milionere“.

- Igrali smo protiv jedne od najboljih ekipa i prošli dalje, što nam je dalo samopouzdanje da možemo da igramo kvalitetno. Gledali smo Zvezdu, igrali su dobro u grupnoj fazi, bili su prvi i imaju jak tim. Pripremamo se kao i uvek sa što više informacija i učinićemo sve da prođemo dalje - rekao je Van Bronhorst i dodao da Rendžers uvek ima samo najviše ambicije.

- Ovo je takav klub da protiv bilo kog rivala ide na pobedu i uvek ima najviše domete. Protiv Dortmunda smo pokazali da možemo mnogo i nadam se da ćemo uz navijače ostvariti željeni cilj. U proteklom periodu igrali smo u tri različita takmičenja i svuda smo bili uspešni. Evropa ima drugačiji ritam, mi igramo drugačije.

Holanđanin se uoči prvog meča sa timom Dejana Stankovića suočava i sa izvesnim kadrovskim problemima, i već sada se zna da će Stiven Dejvis propustiti duel na „Ajbroksu“.

- Ramzi, Dialo i Džek su među igračima koji su izašli iz povrede i verujem da bi Džek mogao sutra na teren. Ramzi će biti u ekipi, ali neće početi meč - zaključio je Holanđanin.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike