Nećemo pet hiljada nego 20! Partizanov spasilac zna šta je potrebno "parnom valjku"!

07.03.2022

11:55

0

Autor: 24sedam

Posle tri boda u Subotici, crno-bele čeka evropski duel

Nećemo pet hiljada nego 20! Partizanov spasilac zna šta je potrebno "parnom valjku"!
SPSUB-FKP-03-2022-4457-01 - Copyright FK Partizan/Miroslav Todorović

Partizan se sa gostovanja u Subotici vratio sa tri boda, a pobedu crno-belima je doneo Bibars Natho. Kapiten izraelske reprezentcije je pogodio sa bele tačke i doneo ceo "plen" lideru na tabeli.

- Bila je izuzetno teška utakmica. Protivnik je izuzetno borben, imaju dobru i drugačiju igru. Nadam se da ćemo biti sve bolji u narednim mečevima. Nije bilo lako, teren nije bio sjajan, ali u nastavku ove sezone nema izgovora. Morali smo da pobedimo i to smo i učinili. Svaki penal stvara pritisak. Nije bilo trave, morao sam da nameštam loptu kao kada se dete igra napolju, pa šutira sa drugarima. Ali, srećan sam što sam pomogao ekipi da dođemo do tri boda - kazao je Natho, a zatim nastavio o odbranama Nemanje Stevanovića koji je takođe dao veliki doprinos trijumfu.

FK Partizan/Miroslav Todorović
 

- Pričao sam o tome i ranije, postigli smo dobar rezultat i svaki igrač mora na svakoj utakmici da radi svoj posao. Neca je branio sjajno. Ne mislim da su imali puno šansi, ali kada smo ga trebali, bio je tamo gde treba. To počinje od napada, preko igrača na sredini terena do golmana. Svako mora da da maksimum. Nije bila sjajna utakmica, ali je bila dobra borba. Bilo je teško svima da se koncentrišemo, da pobedimo, ali kao što sam rekao, nema izgovora, moramo biti koncentrisani.

Nedostajala su nam danas tri-četiri igrača, ali kao što sam rekao, postigli smo dobar rezultat, svi su igrali dobro. Srećan sam, nije bitno ko je igrao, ko je bio na klupi, svi imamo isti cilj, da budemo prvi i srećan sam što smo pobedili.

Već u četvrtak, crno-beli će dočekati Fejenord u utakmici osmine finala Lige konferencija.

- I dalje ne znamo ništa o njima, zato što se nismo koncentrisali na njih, mislili smo samo o utakmici sa Spartakom i Superligi. Sada imamo jedan dan odmora, a posle toga ćemo početi da radimo pripremi za Fejenord. Naravno, pokušaćemo da damo sve od sebe, ali moram reći, takođe, da je naš rival prvi u svojoj ligi.

I naravno, mi želimo da predstavimo klub i navijače, da pružimo dobru utakmicu i prođemo u narednu rundu takmičenja, ali kao što sam rekao, skoncentrisali smo se samo na Superligu do sada, a sada imamo tri do četiri dana da budemo spremni za Fejenord i to ćemo i uraditi - kazao je Natho i naglasio koliko je značila podrška navijača.

- Govorim to sve vreme. Potrebni su nam naši navijači i trebaju nam sve više i više. I potreban nam je skoro pun stadion za svaku utakmicu, domaću utakmicu, zato što smo u teškoj situaciji! Imamo još nekoliko utakmica do plej-ofa, i moramo biti u punoj snazi na svakoj utakmici! Svaka utakmica za nas je prava borba. Svi pokušavaju da nas pobede, ali mi to možemo.

Srećan sam što su nas podržavali i bodrili tokom cele utakmice i zbog toga im se zahvaljujem. Trebaju nam sve više i više, a posebno sada, kod kuće. Ne želimo pet do deset hiljada, želimo 15-20 hiljada. Pun stadion. Potrebni su nam i to govorim to u ime svih igrača. Zovemo ih da budu uz nas, zato što svi zajedno imamo isti cilj, da budemo šampioni. Možemo to uraditi samo zajedno.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike