Rikardo zaboravlja derbi! izgubili smo i to je gotovo za nas!

04.03.2022

16:54

0

Autor: 24sedam

Za vikend će crno-beli gostovati u Subotici

Rikardo zaboravlja derbi! izgubili smo i to je gotovo za nas!
0MAR59 - Copyright MN Press

Partizan je posle poraza od Crvene zvezde dočekao Mladost i slavio. Milan Bojović je u 88. minutu uneo neizvesnost u Humsku, ali su ipak golovi Rikarda Gomeša i Miloša Jojića bili dovoljni za trijumf nad Lučancima.

- Meč je bio težak, mislim da to nije zbog derbija. To je jedna utakmica, izgubili smo i gotovo. Što se tiče meča sa ekipom Mladosti, protivnik je bio jak, trčao je puno, bio je zatvoren i teško je bilo ući, ali mislim da smo kontrolisali igru od prvog poluvremena. Propustili smo dosta prilika i na kraju smo i primili gol, poslednji minuti su bili takvi, ali naravno da smo zaslužili pobedu i bilo bi još bolje da nismo propustili neke šanse koje smo imali.

Ovo je razlog zbog kojeg smo bili fokusirani 90 minuta, jer znamo da je meč gotov tek onda kada čujemo poslednji sudijski zvužduk. U svakom trenutku možemo primiti ili postići gol, ova utakmica je bila neizvesna do samo kraja, ali dobro je-pobedili smo na ovom meču, sada je vreme za odmor do subote - kazao je Gomeš.

Već u nedelju (14.00, TV Arena sport), ekipu Aleksandra Stanojevića očekuje gostovanje Spartaku.

- Očekuje nas još jedna teška utakmica sa protivnikom kao što je bio ovaj. Trčaće puno, to je sigurno. Mislim da ćemo se opraviti i biti spremni za meč - zaključio je najbolji strelac Superlige Srbije, sa 21 golom.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike