Ubij cigana skandirano u Novom Pazaru posle brutalnog stata domaćeg igrača! Posle toga je usledio haos, navijači bacali stolice (VIDEO)

01.03.2022

20:04

0

Autor: 24sedam

Utakmica je bila produžena za više od deset minuta

Ubij cigana skandirano u Novom Pazaru posle brutalnog stata domaćeg igrača! Posle toga je usledio haos, navijači bacali stolice (VIDEO)
Untitled - Copyright Printscreen/TV Arena sport

Utakmica 25. kola Superlige Srbije, između Novog Pazara i Radničkog 1923 pripala je gostima iz Kragujevca, ali su obeležili i incidenti na kraju.

Filip Pavišić je inicirao sukob. Bio je nezadovoljan ponašanjem Miloša Milisavljevića, odnosno kada je ovaj bio na zemlji podigao ga je, a zatim i bacio ponovo. Milisavljević je ustao, krenuo ka Pavišiću. Tada su utrčali igrači oba tima i nastao je opšti metež.

Trener gostiju Nenad Lalatović je smirivao strasti, a u tim trenucima su navijači bacali stolice sa tribina i pogrdno skandirali. Takođe su vikali i "Uprava napolje..."

Na kraju je sudija Lazar Lukić pokazao crveni karton Pavišiću, a drugi žuti je dobio Nedeljko Piščević.

Ostaje da se vidi kakva će biti reakcija disciplinskih organa.

Treba reći i da Kragujevčani nisu imali podršku svojih navijača. Kako je saopšteno uoči meča u Pazaru, domaćin nije mogao da garantuje bezbednost zbog odrona na tribini. Tako je lokalna policija zabranila organizovani ulazak.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike