Zdjelar jedva čeka derbi: Prvenstvo se ne završava utakmicom sa Zvezdom, Sanogo ima specifičan stil

26.02.2022

13:19

0

Susret dve prvoplasirane ekipe u ligi na programu je u nedelju od 18 sati

Zdjelar jedva čeka derbi: Prvenstvo se ne završava utakmicom sa Zvezdom, Sanogo ima specifičan stil
20210919npZdjelar9 - Copyright MN Press

Kapiten Partizana Saša Zdjelar pred 166. večiti derbi, na konferenciji za medije, istakao je da se raduje novom susretu sa Crvenom zvezdom.

Susret dve prvoplasirane ekipe u ligi na programu je u nedelju od 18 sati na stadionu "Rajko Mitić", a crno-beli imaju prednost od pet bodova na tabeli.

- Novi derbi, novo dokazivanje. Lično jedva čekam. U dobrom smo momentu, tri pobede, dve evropske. Svesni smo šta utakmica donosi, bitno je da uđemo dobro u meč i spremni smo. Prvenstvo se ne završava sutra, derbi nosi puno, ali neće biti gotovo, daćemo sve da uzmemo sve - istakao je Zdjelar.

Upitan je potom Zdjelar za dve asistencije u susretima sa Spartom u Ligi konferencije, kada su Kvinsi Menig, odnosno Rikardo Gomeš, doneli pobede i plasman u narednu rundu.

- Uvek dajem sve od sebe. Asistencije dođu i prođu, bitno mi je da održavam nivo i da ekipa igra dobro. Uživam da igram derbi, na prethodnim utakmicama sam bio dobar i prijaju mi susreti sa velikim pritiskom.

U derbiju se pak očekuju borbe kapitena crno-belih i Sanoga.

- Nisam više mlad da reagujem na prvu. Ne kalkulišem, idem sto posto, ali i gledam da se sačuvam, imam malo kartona, posebno u aktuelnoj sezoni. Sa druge strane, Sanogo ima specifičan stil, tako funkcioniše -  zaključio je Saša Zdjelar.


Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike