Vakcinisani fudbaleri neće moći u Steauu! Novi biser kontroverznog gazde rumunskog velikana!

23.02.2022

19:02

0

Autor: 24sedam

Điđi Bekali ovoga puta nije uzburkao samo fudbalske duhove

Vakcinisani fudbaleri neće moći u Steauu! Novi biser kontroverznog gazde rumunskog velikana!
profimedia-0467998292 - Copyright Profimedia/Alex Nicodim/Imago

Kontroverzni gazda Steaue Điđi Bekali često svojim izjavama izazove prave oluje… Ovoga puta čini se da je otišao i korak dalje, pošto svojim javno izrečenim stavom nije izazvao buru samo u fudbalskom svetu.

„Kralj Rumunije“ bio je izričit sa transfer politikom njegovog kluba u budućnosti. Dok sportisti širom sveta imaju velike probleme zbog toga što se nisu vakcinisali, fudbaleri Steaue u budućnosti biće samo oni koji nisu imunizovani protiv virusa korona.

- Nasmejaćete se, ali možda tu ima istine… Vakcinisani fudbaleri gube snagu. To je naučna stvar. Zar niste videli igrače Kluža? Protiv Rapida iz Bukurešta (2:1) su izgledali kao da će se onesvestiti. Svi vakcinisani gube snagu, vidim to i kod mojih fudbalera. Ne utiče na neke, ali na starije sigurno – kazao je Bekali.

Zbog njegovog stava primorana na oglašavanje bila je i rumunska Vlada.

- Vakcinisani fudbaleri NE gube snagu posle vakcinacije protiv Kovid-19. S druge strane, ima dovoljno studija koje pokazuju da prolazak kroz infekciju virusom ostavlja dugoročne posledice i one mogu da utiču na performanse fudbalere – stoji u objavi Vlade Rumunije.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike