Svi hoće da gledaju derbi! Ogromno interesovanje, kapacitet će biti potpuno ispunjen

23.02.2022

10:06

0

Posle dugo vremena, derbi će imati i rezultatski značaj

Svi hoće da gledaju derbi! Ogromno interesovanje, kapacitet će biti potpuno ispunjen
viber_slika_2022-02-23_10-47-07-269 - Copyright FK Crvena zvezda

Ulaznice za derbi idu "kao lude", a prema slobodnim procenama, kapacitet stadiona "Rajko Mitić" već je ispunjen!

Crvena zvezda je još u ponedeljak objavila da je prodato 20.000 ulaznica za prvenstveni meč sa Partizanom, a redovi ispred "Rajka" i danas su veliki.

Iako zvaničnih informacija iz kluba još nema, realno je pretpostaviti da će biti prodato 50 odsto kapaciteta, što je 25.000 ulaznica.

Štaviše, poznavajući, prilike u srpskom fudbalu, bićemo slobodni u proceni da će ovaj derbi, koji može odlučiti o tituli, gledati oko 30 hiljada ljudi!

Što se tiče navijača Partizana, ulaznice za jug će se prodavati na njegovom stadionu, počev od petka. Razmena karata ide po reciprocitetu.

Kapacitet juga je oko 13.000, što je umanjeno za kavez. U skladu sa epidemiološkim merama, može se očekivati da će Partizan na svom stadionu prodati oko 6.000 ulaznica, samo za jug.

Partizan ima pet bodova više i eventualna pobeda bi mu praktično donela titulu. Jeste, duga je sezona, ali osam bodova prednosti za 13 kola posle toga je praktično nedostižna prednost u Superligi.

Sa druge strane, Crvena zvezda mora da pobedi i tako smanji prednost na dva boda, što bi je dovelo do toga da ne zavisi više ni od koga drugog, jer bi još jednom pobedom, u plej-ofu, mogla do prve pozicije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike