Na šta je spao slavni Mančester junajted! Šmajhel vidi samo jednog konkurenta u borbi za Ligu šampiona

22.02.2022

07:50

0

Autor: 24sedam

Crveni đavoli trenutno se nalaze na mestu koje vodi u elitno takmičenje, ali su njihove igre daleko od onih iz ne tako daleke prošlosti

Na šta je spao slavni Mančester junajted! Šmajhel vidi samo jednog konkurenta u borbi za Ligu šampiona
profimedia-0499521027 - Copyright Profimedia

Ne tako davno bili su strah i trepet celoj Evropi, a danas moraju da se bore da zaigraju bilo kom takmičenju van granica Velike Britanije.

Boli, ali je istina. Slavni Mančester junajted već duže vreme nije na nivou koji se očekuje. Sada se umesto o titulama i trofejima priča o ljutoj borbi za mesto u Evropi.

Čuveni golman "crvenih đavola" Piter Šamjhel komentarisao je stanje na tabeli u Premijer ligi. O Mančester sitiju, Liverpulu i Čelsiju, koji deluju nedodirljivo na prva tri mesta nije govorio, ali jeste o borbi za četvrto mesto, poslednje koje vodi u Ligu šampiona.

A tu je situacija takva da Junajted ima 46 bodova, Vest Hem i Arsenal (sa tri utakmice manje) po 42, Vulverhmepton 40, ali i dve utakmice manje, te Totenhem, koji je odigrao isti broj mečeva kao i Arsenal, sa 39 bodova. Tobdžije iz Londona su, iz ugla Šmajhela, jedini pravi konkurent.

- Arsenal igra u odličnoj formi u poslednje vreme. Ipak, ako gledamo poslednje utakmice, reći ću da je Junajted u boljoj situaciji. Smatram da je najvažnije držati bodove u svojim rukama nego one potencijalne u utakmicama koje tek treba da odigrate. Vidim samo Arsenal kao konkurenta Junajtedu za četvrto mesto - poručio je čuveni golman.

Možemo se sa tim složiti, a možemo da konstatujemo i da će se i ostali klubovi mnogo toga pitati u nastavku šampionata, ali je sigurno sao da Mančester junajted nije ono što je nekad bio.

Ni blizu toga. Jednostavno im ne ide, u klubu ne funkcioniše sve kako bi trebalo, a to se odmah veoma jasno vidi u rezultatima i na tabeli.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike