Vlahović na novom debiju, ali je ovaj totalno drugačiji od drugih

21.02.2022

19:30

0

Autor: 24sedam

Duel u Španiji je zakazan za utorak, a početak je u 21 čas

Vlahović na novom debiju, ali je ovaj totalno drugačiji od drugih
vlahovic1 - Copyright Tanjug/AP

Dušan Vlahović je već zaigrao za Juventus, ali samo u Italiji. Sada ga očekuje debi na međunarodnoj sceni i to u najjačem mogućem takmičenju.

"Stara dama" će u utakmici Lige šampiona u utorak (21.00) igrati protiv Viljareala i to sa reprezentativcem Srbije, kao starterom koji je do sada dao jedan gol, uz jednu asistenciju.

- Vlahović će debitovati u Ligi šampiona, ali ne možemo sav teret da svalimo na njega. Mora da ima podršku i ja nastojim da ga zaštitim, kao što uvek radim kada je reč o igračima sa manje iskustva. To nije samo tehničko pitanje, već i psihološko. Prvi put je čitao celu stranu u novinama posvećenu tome jer nije dao gol. Nikada pre mu se to nije desilo.

Zajedno smo započeli godinu, doveli neke nove igrače i krećemo se u odličnom smeru. Igramo na pobedu u svakoj utakmici. Razumem da vi novinari morate da analizirate i pišete svoje mišljenje posle svake utakmice, dok ja moram da održavam balans i stabilnost u ekipi - rekao je trener "bjankonera" Masimilijano Alegri koji će imati određenih problema prilikom sastavljanja tima.

Na primer, neće moći da računa na Paula Dibalu koji se povredio u meču Serije A, odigranom u petak.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike