Kakav pakao za Meksikanku iz organizacije SP u Kataru: Optužila kolegu za silovanje, pretili joj bičovanjem i zatvorom!

19.02.2022

07:23

0

Paola Šietekat Sedas zbog celog slučaja morala da beži iz Dohe

Kakav pakao za Meksikanku iz organizacije SP u Kataru: Optužila kolegu za silovanje, pretili joj bičovanjem i zatvorom!
meksiko - Copyright Instagram/futbolerosofi

Kakva mrlja na organizatore Svetskog prvenstva u Kataru. Naime, Meksikanka Paola Šietekat Sedas, koja radi u Organizacionom komitetu Mundijala, morala je da pobegne iz Dohe, jer je optužila kolegu da je pokušao da je siluje.

Zbog toga je preživela pakao, čak se suočila sa zatvorskom kaznom i bivčovanje, jedino rešenje za nju je bilo da pobegne iz Katara.

 

 

Paola je prijavila sekusalno zlostavljenje policiji, ali od toga nije bilo ništa, naprotiv tada su počeli problemi za Meksikanku.  

Naime, muškarac kojeg je optužila za zlostavljanje rekao je da mu je ona devojka i tako dodatno zakomplikovao čitav slučaj, želeći time da krivicu prebaci na nju kao "nemoralnu devojku".

- Zahtevali su test devičanstva jer je u Kataru vanbračna veza kažnjiva sa sedam godina zatvora i sto udaraca bičem. Odjednom moja priča više nije bila bitna. Sve se temeljilo na optužbi za vanbračnu vezu, dok su ispod moje odeće bile modrice. Moj advokat je jedva progovorio i na kraju su morali pregledati telefon. Čak mi konzul moje zemlje nije pomogao, videla sam da se ovde stvari komplikuju, da će mene da optuže, a ne njega. Zbog čega sam odlučila da je najbolje da pobegnem iz Katara - ispričala je Meksikanka.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike