Drama u avionu Mančester sitija: Tragedija izbegnuta u poslednjem trenutku, morali prinudno da slete u Liverpul! (VIDEO)

17.02.2022

11:35

0

Ekspedicija engleskog kluba nekoliko sati bila u nezavidnoj situaciju

Drama u avionu Mančester sitija: Tragedija izbegnuta u poslednjem trenutku, morali prinudno da slete u Liverpul! (VIDEO)
avion - Copyright Printscreen/YouTube

Fudbaleri Mančester sitija na svojoj koži su osetili oluju koja već nekoliko dana stvara velike probleme širom Velike Britanije. 

Naime, na povratku iz Lisabona, gde su ostvarili istorijsku pobedu u Ligi šampiona, ekspedicija Mančester sitija je morala prinudno da sleti u Liverpul.

Avion koji je prevozio igrače Sitija upao je u jake turbulencije iznad Mančestera.

Oluja je žestoko zaljuljala avion koji nikako nije mogao da se spusti na odredište iako je već počeo izvoditi manevar za sletanje i pustio točkove, pa je pilot na sreću tačno procenio da će to lakše napraviti u susednom Liverpulu i tako izbegao tragediju ogromnih razmera.

- Možemo da potvrdimo da je avion koji je vozio igrače iz Lisabona sigurno sleteo u Liverpul nakon što je snažni vetar prisilio posadu da odustane od sletanja u Mančester - piše u saopštenju čelnika Mančester sitija.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike