Kakav haos u Kragujevcu, letele pesnice: Napadnut predsednik FS Šumadijskog okruga, dobio batine od maskiranog lica!

17.02.2022

10:52

0

Bruka i sramota pre Skupštine FS Regiona zapadne Srbije

Kakav haos u Kragujevcu, letele pesnice: Napadnut predsednik FS Šumadijskog okruga, dobio batine od maskiranog lica!
haos - Copyright MN Press

Pre Skupštine FS Regiona zapadne Srbije, u Kragujevcu, na parkingu hotela, NN lice sa fantomkom na glavi, napalo je Mikicu Milosavljevića, predsednika FS Šumadijskog okruga!

Na parkingu, prilikom izlaska Milosavljevića iz automobila, maskirano lice mu je zadalo udarac rukom, pa zatim i nogom, obraćajući mu se uz pretnje.

Posle toga, predsenik FSŠO zadobio je još dva udarca. U tom trenutku, delegati Skupštine koji su počeli da dolaze na skup, stali su u zaštitu Milosavljevića, pa je napadač pobegao.

Poražavajuće je da čovek od 70 godina na ovakav način bude napadnut, a incident je još jedan dokaz haotičnog stanja u FSŠO i nastavak zastrašivanja predsednika i članova Izvršnog odbora.

- Još sam u šoku i razočaran događajem u Kragujevcu, povređen sam kao čovek. - Nisam očekivao ovako nešto posle dugogodišnjeg rada u fudbalu, a drugi mandat sam na funkciji predsednika. Znam odakle vetar duva, ubeđen sam da je do napada došlo posle nekih glasanja i preglasavanja  na sastancima Izvršnog odbora. Nadležni organi preuzeli su istragu, nadzorne kamere sve su snimile i očekujem da će napadači brzo biti uhvaćeni - istakao je Mikica Milosavljević.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike