Potresna priča Uroševića: Kako da nastavimo utakmicu kada nam Popovića odvode u bolnicu!

15.02.2022

09:50

0

Fudbaler Partizana otkrio kako su se osećali kada je golman crno-belih doživeo potres mozga na Čairu

Potresna priča Uroševića: Kako da nastavimo utakmicu kada nam Popovića odvode u bolnicu!
popovic - Copyright MN Press

Fudbaler Partizana Slobodan Urošević nije krio zadovoljstvo što su na startu prolećenog dela prvenstva pobedili u Nišu, ali se dotakao i golmana crno-belih Aleksandra Popovića, koji je doživeo potres mozga. 

- Bilo je izuzetno teško nastaviti neometano utakmicu nakon što su nam saigrača izveli sa stadiona u kolima hitne pomoći, ali morali smo da se što bolje fokusiramo na igru i odigramo utakmicu do kraja onako kako se od nas očekuje - kazao je Urošević.

Bek Partizana ističe da je mnogo važno što su slavili protiv Radničkog, što će im značiti na samopouzdanju za nastavak sezone.   

- Uvek je prva utakmica nakon pripremnog perioda najveći izazov, pogotovo kada se igra protiv teškog protivnika. Izuzetno su nam važni bodovi i na svakoj utakmici dajemo svoj maksimum da bismo osvojili tri boda. Drago mi je što smo ovaj deo sezone započeli pobedom i nadam se da ćemo tako nastaviti i u narednim utakmicama koje su nam od velikog značaja.

Slobodan Urošević osvrnuo se i na predstojeći meč sa Spartom iz Praga u Ligi konferencije.

- Misli su totalno okrenute ka Sparti i postoji ogromna želja da se taj meč završi pozitivno po nas i da se u drugi duel koji se igra na našem stadionu uđe sa manjim pritiskom. Nadamo se pobedi i pozitivnom rezultatu, kao i na svakoj drugoj utakmici, to je glavni cilj - istakao je bek crno-belih.

Urošević se u meču sa Radničkim na Čairu upisao u listu strelaca i time najavio uspešan prolećni deo što se tiče realizacije.

- Srećan sam što sam postigao još jedan gol u dresu Partizana. Moj deo posla je defanziva, tako da mi mnogo znači kada izađem iz tog okvira i postignem pogodak. Što se tiče forme, ona je na nivou koji se od nas očekuje i traži. Iskoristili smo maksimalno pripremni period i spremili se za utakmice koje nam predstoje.  Umor uvek postoji posle priprema ali to je normalno i ne ometa nas - zaključio je Urošević.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike