Suma i dalje mnogo voli Partizan! Na rastanku je samo tražio čiste papire, nije želeo da ga ucenjuje

14.02.2022

13:39

0

Autor: 24sedam

Menadžer igrača iz Gvineje kaže da njegov klijent ima milion evra po sezoni u Kuvajtu

Suma i dalje mnogo voli Partizan! Na rastanku je samo tražio čiste papire, nije želeo da ga ucenjuje
suma - Copyright MN Press

Menadžer Sejdube Sume, Aleksandar Bogdanović, demantuje vesti o odlasku njegovog klijenta iz ekipe Kuvajta. Bogdanović kaže da je pročitao vest o tome da se Suma potukao sa trenerom, ali da ni to nije istina.

- Ništa od toga što se ovde piše o Sumi nije tačno! Istina je da je došao novi trener i da trenutno nije u prvom planu, ali trener može biti smenjen za dva kola. Suma ima tamo milion evra po sezoni i ima dovoljno jak razlog da se zadrži - kaže Bogdanović za 24sedam.

Agent reprezentativca Gvineje ističe da su često na vezi i da se kod igrača nije ugasila ljubav prema Partizanu.

- On ti mnogo voli Partizan! Ako ga upitaš šta mu je ostalo u najlepšoj uspomeni od Srbije kazaće samo Partizan i navijač. Kad je otišao na razgovore o raskidu nije ništa tražio osim čistih papira. Setite se samo kako drugi igrači odlaze iz klubova kad su ljuti, a on je otišao kao da je stvoren u Partizanu. Nije bio zadovoljan statusom kod Stanojevića i stavio je tačku.

Bogdanović nije mogao da kaže da li Suma gleda redovno Partizan i kako mu se dopadaju igre otkako njega nema, ali je zato dao svoje mišljenje o strategiji crno-belih.

- Partizan ima najstariji tim u ligi! To je klub koji živi od prodaje igrača i to je sve što ću reći o radu Aleksandra Stanojevića.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike