Muk na Marakani: Gore nije moglo, Zvezda ostala bez Nikolića do kraja sezone!

11.02.2022

11:14

0

Fudbaler crveno-belih ide na hirušku intervenciju u Lion za nedelju dana

Muk na Marakani: Gore nije moglo, Zvezda ostala bez Nikolića do kraja sezone!
nikolic - Copyright MN Press

Fudbaler Crvene zvezde Veljko Nikolić moraće će na operaciju koja je zakazana za nedelju dana u Lionu.

- Vratio sam se u sredu iz Liona, bio sam tri dana. Ustanovljena mi je sutura ligamenata na zglobu. Ponovo ću put Francuske za sedam-osam dana. Operacija je zakazana za 21. februar, zašiće mi ligament uz kosku. Pregled je obavio doktor Bendžamin, najbolji u toj oblasti. Pitao me je koliko me boli, da li je hronična povreda. Odgovorio sam da sam tu nogu tri- četiri puta povređivao. Ubrzo je zaključio da je neophodan operacioni zahvat. Sa time sam se složio, posle čega je on obavestio medicinski tim Crvene zvezde - rekao je za Žurnal Veljko Nikolić.

Kako sada stvari stoje veznom igraču crveno-belih sledi duža pauza i prema prvim informacijama za njega je završena sezona 

- Pomalo šetam. Osećam bol kad se popnem na prste ili napravim duži korak. Najviše odmaram i ležim kod kuće. Pridržavam se saveta da se ne krećem previše. Što se vežbi tiče, mogu samo u teretanu da bih održavao gornji deo tela. Posle operacije mesec dana moraću da nosim čizmu. Zatim, sledi dva meseca fizikalne terapije. Nakon toga sve zavisi od mene i kako će da zaraste. Nadam se da će da prođe bez većih problema i da ću biti na terenu za četiri i po meseca. Jedno je sigurno da je za mene sezona završena. Trudiću se da budem spreman za jun i početak priprema - zaključio je Nikolić.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike