Stanojević ove zime odbio Turke! Poznato koliko je Bešiktaš ponudio para treneru Partizana

08.02.2022

10:51

0

Trener crno-belih odoleo svim izazovima koje su pred njega postavili bogati Turci

Stanojević ove zime odbio Turke! Poznato koliko je Bešiktaš ponudio para treneru Partizana
stanojevic - Copyright MN Press

Trener Partizana Aleksanadar Stanojević izjavio je u ponedeljak da su tri njegova najiskusnija fudbalera Lazar Marković, Miloš Jojić i Saša Zdjelar odbili velike ponude inostranih klubova da bi ostali ovo proleće u Srbiji i u Humsku vratili titulu koja se čeka još od 2017. godine.

Kako 24sedam saznaje, i sam Stanojević je bio na meti dva turska kluba. U pitanju su Bešiktaš i Antalija, koji su tokom sezone menjali trenere i sada završavaju takmičarsku godinu sa privremenim rešenjima na klupi. Poznato je još da su crno-beli iz Istanbula nudili ugovor na dve i po sezone i da bi Stanojević po godini dobijao 1.000.000 evra.

Ipak, i kod Stanojevića je prevladala želja da ostane, pa je čak posle jedne objave da na kraju sezone sigurno odlazi iz kluba, pristao da potpiše ugovor sa crno-belima na tri godine:

- Ne znam da li je moj potpis povukao igrače, ali znam da postoji neviđena energija među igračima da ostanu do kraja u borbi za titulu. Ugovor sam produžio iako nisam ni razmišljao da idem. Jednostavno, uneo se u nekom trenutku nemir i pitanje oko mene, te sam hteo da stavim tačku na tu priču. Inače, nisam ni morao da potpisujem. Ni u jednom trenutku nisam pomislio da ću napustiti klub - rekao je juče Stanojević.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike