Zvezdin razvojni tim pojačao se sa srpskim Švajcarcem! Igrač Bazela za bolji vezni red

08.02.2022

12:34

0

Autor: 24sedam

Grafičar predstavio dete omladinske škole Bazela

Zvezdin razvojni tim pojačao se sa srpskim Švajcarcem! Igrač Bazela za bolji vezni red
grafičar2 - Copyright FK Grafičar

Zvezdina ispostava, ekipa Grafičara biće u nastavku prvenstva jača za fudbalera poniklog u švajcarskom Bazelu Milorada Stajića. Reč je od 20-godišnjem fudbaleru, koji igra kao zadnji vezni i već je isproban na nekim proverama tokom priprema u Antaliji.

- Veoma sam zadovoljan novim klubom, ceo stručni štab i svi saigrači su me sjajno prihvatili. Zadovoljan sam što sam ovde, želim da napredujem i ovo je pravo mesto za to. San mi je da jednog dana zaigram na "Marakani“ i radiću naporno da to ostvarim. Saigrači su sjajni, nije lako doći iz inostranstva i tek tako se prilagoditi, uvek će biti mnogo igrača, mnogo konkurencije, ali je ovde veoma zdrava i dobra priča, sa takvom konkurencijom samo možemo da budemo bolji - rekao je Stajić.

FK Grafičar
Dušan Anđelković i Milorad Stajić

 

Sportski direktor Grafičara Dušan Anđelković ističe da je Stajić potpisao ugovor do 2024.godine.

- Grafičar uvek ima za cilj razvijanje Zvezdine dece i dovođenje mladih i talentovanih igrača kakav je i Milorad Stajić. Odlučili smo se za Stajića i jako smo srećni što je naš novi igrač. Dolazi iz odlične sredine i njegov odnos prema treningu videli smo u prvih deset minuta kada je došao. Odnos prema obavezama, odnos sa saigračima, poštovanje trenera i njegovih zamisli, sve je to jako bitno za mladog igrača – naveo je bivši fudbaler Crvene zvezde.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike