Dortmund uzeo reprezentativca Bajernu! Milioneri sada naplatilli i Gecea i Levandovskog

07.02.2022

17:06

0

Kakav posao Borusije!

Dortmund uzeo reprezentativca Bajernu! Milioneri sada naplatilli i Gecea i Levandovskog
profimedia-0651403626 - Copyright Profimedia

Fudbalski klub Borusija iz Dortmund potvrdio je da će Niklas Zile biti veliko pojačanje njhivog kluba, po isteku ugovora sa Bajern Minhenom!

Vest je potvrdio i direktor Mihael Cork, za klupski sajt, uz napomenu da je 26-godišnji defanzivac potpisao ugovor na četiri godine, odnosno do leta 2026.

 

 

 

- Sa zadovoljstvom možemo da potvrdimo da će naš novi igrač biti nemački reprezentativac, Niklas Zile će potpisati ugovor na četiri godine. On je pokazao veliko interesovanje u pregovorima i srećan je što dolazi u naš klub. On poseduje ogromno iskustvo, smirenost u organizaciji napada, fizički je snažan i biće veliko pojačanje za nas od naredne sezone - rekao je Cork.

Zile je karijeru počeo u Hofenhajmu, iz kog je prešao u Bajern Minhen leta 2017. godine za 20 miliona evra. 

Sa Bavarcima je osvojio sve što se moglo osvojiti, ali je problem nastao, navodno, nakon što je osetio da ga klub ne poštuje dovoljno.

Inače, kroz istoriju transfera ovih klubova, uvek su velika imena prelazima iz Dormunda u Minhen, a do Zilea, samo je Mats Humels išao u kontra smeru, dok su najzvučnija pojačanja Bavaraca iz redova Milionera definitivno Robert Levandovski i Mario Gece.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike