Gol za pobedu posle osam minuta na terenu! Navijači Makabija već obožavaju Srbina! (VIDEO)

06.02.2022

11:31

0

Autor: 24sedam

Debi iz snova Đorđa Jovanovića u dresu izraelskog kluba

Gol za pobedu posle osam minuta na terenu! Navijači Makabija već obožavaju Srbina! (VIDEO)
jovanović - Copyright Instagram printscreen

Novi fudbaler Makabija iz Tel Aviva Đorđe Jovanović na terenu je proveo samo osam minuta pre nego što je i definitvno kupio navijače slavnog kluba.

U tvrdoj utakmici sa Hapoel Ironije, srpski fudbaler je u igru ušao u 60. minutu. Već u 63. je glavom zamalo prebacio gol, a a onda u 68. izazvao delirijum na tribinama.

Odličnu akciju izveli su fudbaleri Makabija, lopta je stigla do Jovanovića i on je sa 15-ak metara precizno smestio u donji levi ugao gola gostiju.

 

 

- Bilo je važno dobiti utakmicu, manje je bitno ko je postigao gol. Veoma sam srećan i ponosan što sam na debiju baš ja rešio pobednika. Navijači su mi poželeli dobrodošlicu, podržali su me i drago mi je da sam im se na ovakav način predstavio - rekao je nekadašnji igrač Partizana i Čukaričkog, pa dodao:

- Bilo je neverovatno, zahvalan sam klubu na pruženoj prilici i navijačima na podršci. Verovao sam u pobedu jer je bila veoma važna, ali za mene je ovo bio start iz snova.

Pred Makabijem, koji je treći na tabeli izraelskog šampionata, je veliki gradski derbi sa Hapoelom u gostima.

- Očekuje nas ubrzo novo veliko iskušenje. Idemo utakmicu po utakmicu, spremićemo se za gradski derbi i pokušati da stavimo nova tri boda u džep - poručio je prezadovoljni Jovanović.

MN Press
 

A ništa drugačije se ne oseća ni trener Makabija Mladen Krstajić.

- Sjajan početak za njega, publika ga je prihvatila, a gol je bio posledica napora tima da dođe fo bodova. Držali smo kontrolu tokom meča, zadovoljan sam disciplinom u igri. Na kraju, zasluženo smo pobedili.

Krstajićev tim posle 21 kola ima osam bodova zaostatka u odnosu na lidere Berševu i Makabi iz Haife.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike