Centarfor Makabija se predstavio, pa podsetio navijače odakle dolazi: Kao detetu Partizana važno mi je da ne igram za crvene

05.02.2022

09:30

0

Autor: 24sedam

Đorđe Jovanović već danas možda na terenu

Centarfor Makabija se predstavio, pa podsetio navijače odakle dolazi: Kao detetu Partizana važno mi je da ne igram za crvene
jovanović - Copyright Instagram printscreen

Pojačanje najpopularnijeg izraelskog tima Makabija Tel Aviva, srpski centarfor Đorđe Jovanović, predstavio se navijačima  i obećao im dolazak lepših dana na koje su ih navikli srpski treneri Vladimir Ivić i Slaviša Jokanović.

Jovanović je rekao za zvaničan sajt da mu nove klupske boje nisu neobične i da mu je kao detetu Partizana važno da se ne navikava na opremu crvene boje.

- Znam koliko je dobra naša publika i jedva čekam da ih upoznam. Kao neko ko je odrastao kao navijač Partizana, ne mogu da zamislim sebe da nosim crveno, tako da mi sa te strane dobro ide - rekao je doskorašnji centarfor Čukaričkog.

MN Press
Đorđe Jovanović u zagrljaju bivših saigrača

- Poznajem Makabi i njegovu istoriju, ali pre nego što sam stigao razgovarao sam sa nekim ljudima iz Srbije koji su ovde radili i svi su mi rekli da je to najveći klub u Izraelu, da je to klub koji se smatra Real Madridom. Zvao me je trener, zvali su me ljudi iz kluba, želeo sam da dođem jer želim da se borim da vratimo titulu Makabiju iz Tel Aviva. Veoma sam srećan što će me trenirati Mladen Krstajić. On je počeo karijeru u Partizanu, posle toga je igrao u Nemačkoj, on je dobar čovek i dobar trener i ceo njegov tim je veoma dobar.

- Znam da su u prošlosti ovde radili srpski treneri Vladimir Ivić i Slaviša Jokanović. Oni su sa Makabijem osvajali trofeje i igrali u Evropu, dadam se da ćemo to ponoviti.

Jovanović bi mogao danas (16.00) da debituje protiv Hapoel Ironi Kirjat Šmone.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike