Zvezdin direktor jasan: Pavkov ostaje! Čekamo Adoa!

04.02.2022

12:21

0

Predstavljeno je i veliko pojačanje, mladi Motika

Zvezdin direktor jasan: Pavkov ostaje! Čekamo Adoa!
273201763_10160126302619884_5595901173387913616_n - Copyright FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je danas u Beogradu održala konferenciju za medije, a govorio je sportski direktor Mitar Mrkela, dok je i definitivno predstavljen mladi Nemanja Motika.

Mrkela nije želeo da previše, do detalja komentariše brojne medijske spekualcije.

O eventualnom pojačanju, Edmundu Adou, iz Šerifa, o kome se već danima priča, kratko je rekao:

- Čekamo.

Zatim je nastavio o statusu Milana Pavkova.

- Pavkov je izuzetno važan igrač za naš klub i potreban je Crvenoj zvezdi. Neće ići nigde i po statusu je licenciran za Evropu. Nastaviće da bude naročito važan igrač Zvezde i veoma koristan za naš tim.

Govorio je i o Motiki.

- Trebalo je da bude budućnost Bajerna, ali je postao sadašnjost Zvezde. Rasli smo kao klub, doveli smo Ohija, najboljeg strelca Norveške, Pičinija iz Valensije, a Motiku iz Bajerna. Mladog i ekstra talentovanog igrača, pokazujemo u kojem pravcu idemo. Želimo da napravimo iskorak prema gore i verujem da ćemo to uspeti, kao i da će Motika svojim talentom pokazati zašto je došao u Crvenu zvezdu i da će biti ljubimac naših navijača

Veliki je talenat, pratili smo njegove partije prošle godine u trećoj ligi, kao i ove sezone u Regionalnoj ligi. Pokazao je u tim takmičenjima da kao mnogo mlađi može da pravi razliku da postiže golove i verujemo da takav talenat koji je radio i trenirao sa prvim timom Bajerna, sa igračima koji su svetski nivo, može da napravi razliku u Crvenoj zvezdi - zaključio je Mrkela.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike