Fejsu srce vuklo da se vrati Partizanu: Otac me je upitao da li ću ikada više nositi prave boje...

03.02.2022

18:46

0

Iskusni vezni igrač pomaže crno-belima u napadu na nove trofeje

Fejsu srce vuklo da se vrati Partizanu: Otac me je upitao da li ću ikada više nositi prave boje...
fejsa1 - Copyright FK Partizan

Tokom jesenjeg dela sezone, više puta se govorilo i pisalo o potencijalnim pojačanjima Partizana. Negde u toj gužvi, istaklo se i ime Ljubomir Fejsa, iskusni vezni fudbaler, koji je pre 11 godina nosio crno-beli dres.

Upravo je, ubrzo, Fejsa ponovo stigao u Partizan i doneo kvalitet i iskustvo, požtvovanje i želju, pošten odnos prema igri, timu i rivalima. Stigao je čovek Trofej, a to je značilo samo jedno - Partizan sa njim na mestu veznog napada novu titulu ili možda dve.

Fejsa se ekipi priključio u Beleku, gde je Partizan na pripremama, a navodi da je porodica imala veliku ulogu u njegovoj odluci da se vrati u srpski fudbal.

- Imam dvoje male dece, Partizan je moj klub i već sam dugo igrao preko. Nisam razmišljao da ću se jednog dana vratiti, ali kada sam pročitao u novinama da postoji interesovanje, dobio jedan poziv, drugi... Srce me je privuklo tu. Više sam voleo da dođem u Partizan nego da idem po drugim klubovima - poručio je Fejsa sa priprema u Turskoj, prenosi Kurir.

Ali, upravo je njegova odluka porodicu i najviše iznenadila.

- Moju porodicu je iznenadilo. Otac je stari partizanovac i kada sam mu rekao baš je bio iznenađen. Od mog odlaska nije gledao utakmice u toj meri, ali prati moje utakmice, tako da će se sada ponovo vratiti na stadion. Otac i majka su sekli isečke iz novina od najranijih dana, imaju punu kutiju tekstova.

Nije Ljuba jedini povratnik, posle njega je stigao i Marko Jevtović, pa se sada 12 igrača vode kao "povratnici".

- Svi mi volimo Partizan i želimo da svojim povratkom pomognemo. Povratnici su iskusniji i uz mlađe čine idealnu kombinaciju. Iskreno, kao da sam otišao juče. Sve ove godine su mi prošle veoma brzo.

Inače, po odlasku iz Partizana, čak devet godina je nosio dres crvene boje, prvo Olimpijakosa, pa Benfike. 

- Otac me je pitao nakon Olimpijakosa i Benfike - da li ću nekada ponovo nositi prave boje. Sećam se kao da je juče bilo da sam mu rekao: polako, biće... Profesionalac sam ipak - rekao je Ljubomir Fejsa.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike