Fejsa opet u Partizanu! Čovek zvani trofej otkrio kako je počela priča o povratku u Humsku (VIDEO)

28.01.2022

12:46

0

Autor: 24sedam

Ugovor je na godinu i po dana

Fejsa opet u Partizanu! Čovek zvani trofej otkrio kako je počela priča o povratku u Humsku (VIDEO)
FEJSA-27-01-2022-I-2459-01 - Copyright FK Partizan/Miroslav Todorović

Ljubomir Fejsa je opet u Partizanu. Iskusni vezni fudbaler se pridružio crno-belima koji su na pripremama u Turskoj. Za sajt kluba iz Humske, nekadašnji reprezentativac dao je kraći intervju.

Između ostalog, otkrio je i gde je potpisao ugovor na godinu i po.

- Potpisao sam ugovor na neobičnom mestu (aerodromu), ali kada potpisuješ za klub koji voliš, nebitno je mesto. Baš sam srećan i zadovoljan što sam tu, jedva čekam da počnem sa treninzima - rekao je Fejsa koji će sada biti u grupi starijih igrača.

- Lepo su me dočekali. Ja sam sad ovde jedan od starijih. Malo mi je "frkica", uzbuđenje... Kada sam došao prvi put bio sam mlad, i nisam mnogo razmišljao. Sada sam stariji. Znam gde dolazim, ovo je moj klub.

Fejsa je fudbaler koga su kroz klupsku karijeru pratili trofeji. Do sada ih ima 23.

- Gde god sam igrao borili smo se za titulu. Ali uvek sam govorio da je bitna ekipa. Ako imaš pravu ekipu, prave momke, trenera i navijače, onda sve dođe na mesto. Lako je onda osvajati trofeje.

Posle Partizana Benfika je klub koji najviše volim. Bio sam tamo sedam godina i mnogo mi je teško palo kada sam odlazio. Osvojio sam mnogo titula, čak su mi i deca tamo rođena. Mnogo lep period, veliki klub.

Kada je stigla ponuda iz Humske, nije mnogo razmišljao.

- Počelo je prvo po novinama, do tada nisam razmišljao o povratku. Međutim, posle objavljivanja vesti počeo sam malo da razmišljam. I onda... Kako to ide. Malo, pa još malo. Imam dvoje dece, nisam želeo da idem negde daleko - za kraj imao je i poruku za navijače.

- Jedva čekam derbi i šampionske borbe. Dok nisam imao klub trenirao sam individualno, ali jedva čekam timski rad - zaključio je Fejsa.

Podsetimo, crno-bele u subotu očekuje novi test meč.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike