Junajtedova zvezda ostaje u pritvoru: Policija dobila dodatno vreme za istragu optužbi na račun Grinvuda

31.01.2022

20:00

0

Takođe, klub je suspendovao mladog igrača

Junajtedova zvezda ostaje u pritvoru: Policija dobila dodatno vreme za istragu optužbi na račun Grinvuda
Mejson Grinvud - Copyright Tanjug/AP Photo/Rui Vieira, FILE

Zvezda Mančester junajteda Mejson Grinvud, koji je juče uhapšen, zbog navodnih sumnji da je počinio silovanje i napad, i dalje je u pritvoru.

Pojedini detalji policijske istrage o optužbama iznesene su na društvenim mrežama, a policija je sada dobila i više vremena da istražuje navode o silovanju jedne žene.

20-godišnji Grinvud je uhapšen u nedelju nakon što su na Instagram nalogu jedne žene objavljene fotografije i audio snimak, koji govore o nasilju i silovanju.

Ubrzo su objave izbrisane, a na njima se mogla videti mlada žena krvavog lica i sa modricama po telu uz poruku: "Svima koji žele da znaju šta Mejson Grinvud stvarno radi".

- Detektivi su dobili dodatno vreme da razgovaraju sa 20-godišnjim muškarcem koji je pritvoren zbog sumnji na napad i silovanje jedne žene. Osumnjičeni je uhapšen u nedelju popodne i ostaće u pritvoru. Istraga je u toku, a žrtvi je ponuđena stručna pomoć - navodi se u saopštenju mančesterske policije.

Policija je još jednom zamolila sve da izbegavaju bilo kakve komentare ili deljenje fotografija koje bi mogle da ugroze pravo žrtve na doživotnu anonimnost ili rizikuju da ugroze istragu.

Takođe, Junajted je sinoć suspendovao Grinvuda, koji sa klubom ima ugovor do 2025. godine.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike