Vlahović daje golove u Seriji A, a izbacuju ga iz mlade reprezentacije Srbije! Matijašević podsetio na gaf jednog selektora

30.01.2022

08:55

0

Autor: 24sedam

Strogoća se najčešće vežba na najboljima

Vlahović daje golove u Seriji A, a izbacuju ga iz mlade reprezentacije Srbije! Matijašević podsetio na gaf jednog selektora
20190612mmVlahov02 - Copyright MN Press

Bivši sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije Vladimir Matijašević ističe da bi rad sa mlađim fudbalerima morao da se organizuje pažljivije i da im se posvećuje veća pažnja ako mislimo da napredujemo kao fudbalska zemlja.

Matijašević je u izjavi Kuriru podsetio na slučaj Dušana Vlahovića, danas najskupljeg igrača u istoriji srpskog fudbala, a ne tako davno isteranim igračem iz mlade reprezentacije.

Aktuelni direktor Čukaričkog podseća i ko je to uradio, ali ne navodi razloge koji su doveli do problema na relaciji igrač - selektor U21.

- Pričali smo o Vlahoviću... Selektori mlađih kategorija ga sklanjali, pa Neško (Milovanović) ga oterao iz mlade reprezentacije... Pričam vam iskreno. Vlahović je već u Fiorentini igrao i davao golove u tom periodu. Mora da se pažljivo i radi sa svima njima i da im se posveti pažnja. Bio sam sa igračima da drugarskom nivou i danas se sa velikom većinom čujem. Budite uvereni u jedno - oni uvek daju sve od sebe kada igraju za Srbiju. Verujte mi - rekao je Matijašević za Kurir.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike